Pinkstervuurtjes

Bijzondere Mensen Tent

Speciaal voor de Pinkstervuurtjes hebben we een heel mooi online programma bedacht voor alle Bijzondere Mensen! Vier je met ons mee in je groep, kamer, achtertuin, kerk of camping?

Het programma bestaat uit filmpjes van zo’n 20 tot 30 minuten van de sprekers en de liedjes die ook op de Pinksterconferentie te zien en te horen zijn. Daarnaast zijn er workshops waar je ook aan mee kan doen bij je Pinkstervuurtjes. En natuurlijk komt Krelis ook voorbij!

In de BMT hebben we als thema Diep geraakt en door middel van de volgende programma’s gaan we hier verder over nadenken.

  • Dag 1: Jezus raak(t) mij aan, hierbij gaan we luisteren naar het verhaal van de bloedvloeiende vrouw. Spreker: Pieter Both
  • Dag 2: Jezus help(t) mij, hierbij staan we stil bij het verhaal van Jezus en de Romeinse hoofdman. Spreker: Geke Fernhout
  • Dag 3: Samen verder, en deze dag duiken we in het verhaal van de Emmaüsgangers.  Spreker: Elza van Heijst (Juf Snapniks)

Naast alle verhalen die verteld worden tijdens het online programma gaan we ook zingen met elkaar en gaan we aan de slag in de workshops. Je bent van harte uitgenodigd om ons programma online mee te beleven!

Meld hier je Pinkstervuurtje aan en ontvang alle info over het programma van de BMT bij de Pinkstervuurtjes.

Mooi en gevarieerd aanbod

Ook voor andere leeftijdsgroepen en doelgroepen hebben we een mooi en gevarieerd aanbod ontwikkeld. Stel je eigen programma samen voor een heel weekend of één dag.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media