Aanmelden

Kamperen

Wat is er nu leuker om op het terrein van de Pinksterconferentie je tentje op te slaan en samen met anderen Pinksteren te vieren? Gezellig eten met elkaar, de diensten beleven, napraten en over het terrein slenteren om ’s avonds in je slaapzak te kruipen na een dag vol mooie indrukken. Op het conferentieterrein is een aantal kampeervelden ingericht waar we veel mensen kunnen herbergen. Als je van plan bent met meer dan 25 personen naar de conferentie te komen, geef je dan op als groep.

Het online aanmelden voor kamperen  is vanaf donderdag 26 mei niet meer mogelijk. Dit wil gelukkig niet zeggen dat je niet meer kunt komen kamperen. Je bent namelijk van harte welkom op vrijdag 3 juni tussen 9.00 en 22.00 uur om je ter plekke aan te melden. Er is plaats genoeg! Aanmelden als daggast kan nog steeds.

Wijzigen of annuleren

Het is niet mogelijk om je aanmelding voor de Pinksterconferentie te annuleren. Voor meer informatie hierover kun je onze algemene voorwaarden raadplegen. Wil je iets wijzigen in je aanmelding? Stuur dan een mailtje naar registratie@opwekking.nl. Vergeet niet je reserveringsnummer te noemen; die vind je in de bevestigingsmail. Gaat het om een financiële wijziging? Laat dan de hoofdboeker contact met ons opnemen.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media