Programma

Programma

‘Diep geraakt’ is het thema van de Pinksterconferentie 2022. Dat thema loopt als rode draad door alle programma’s.

Pinksteren staat centraal deze dagen. Geweldig om met elkaar dit feest van de uitstorting van de Heilige Geest te vieren. Het thema ‘Diep geraakt’ is gebaseerd op Handelingen 2:37-39 waar Petrus vertelt over Jezus, zijn dood en opstanding, en hoe de uitstorting van de Heilige Geest deel is van Gods plan voor ieders leven. Zijn toehoorders werden ‘diep in het hart geraakt’.

We geloven dat God ieder mens wil aanraken – ook in onze tijd – en aanspreken met de boodschap van Jezus en het kruis. En we verlangen ernaar dat de conferentie een plek zal zijn waar mensen van alle generaties diep geraakt worden door God en zich uitstrekken naar een nieuwe vervulling met de Heilige Geest.

Diep geraakt

Het thema vormt de basis voor de programma’s voor de diverse leeftijdsgroepen: kinderen, tieners, jongeren, volwassenen en voor de mensen van de Bijzondere Mensen Tent. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen niveau het feest van Pinksteren meebeleven.

Gebed als motor

Gebed is de motor van de Pinksterconferentie! Daarom zijn er de hele conferentie door uiteenlopende interactieve gebedsactiviteiten waar jij van harte welkom bent. 

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media