Skip to main content
1 februari 2024

Meld je aan voor de Pinkster­conferentie!

Klokslag 12.00 uur vanmiddag is het zover: dan kun je je aanmelden voor de 54ste Pinksterconferentie! Van 17 t/m 20 mei ben je van harte welkom om samen met ons Pinksteren te komen vieren. Of je nu alleen, met je gezin, vrienden of gemeenteleden komt, de conferentie is een feest voor iedereen en voor alle leeftijden. We zien ernaar uit je op onze vaste stek in de polder, het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen, te ontmoeten.

Van harte welkom

Je beleeft de Pinksterconferentie op z’n best als je het hele weekend komt kamperen, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom als daggast voor een of meer dagen als je thuis of buiten het terrein overnacht. Net als voorgaande jaren is het voor zowel kampeerders als daggasten noodzakelijk om zich van tevoren aan te melden. Meld je snel aan, want dan profiteer je van het voordeligste kampeertarief.

Werk gezellig mee

En als je toch komt: werk gezellig mee! We zoeken mensen die parttime of fulltime mee willen werken om de conferentie voor al die duizenden bezoekers mogelijk te maken. Op de site vind je een uitgebreid vacatureoverzicht van alle taken waar we vrijwilligers voor zoeken. Zet je talenten in, en ontdek hoe leuk het is om samen de schouders onder de Pinksterconferentie te zetten. Als je fulltime meewerkt, levert je dat bovendien leuk voordeel op.

We hebben alle informatie over de Pinksterconferentie overzichtelijk voor je op een rijtje gezet, zowel inhoudelijk als praktisch. Neem snel een kijkje en meld je aan.

Ik ben erbij!