Skip to main content

Programma

Gebed

Het Gebedsplein neemt een centrale plek in op de Pinksterconferentie. Dit is geen toeval. We zijn ons ervan bewust dat de Pinksterconferentie geen gewone conferentie is of simpelweg een evenement. We noemen het vaak een ‘werkplek van de Heilige Geest’, een plek waar de hemel de aarde raakt, op een bijzondere manier. Er zijn zoveel verhalen van mensen die een aanraking van God hebben ervaren tijdens de Pinksterconferentie. Maar ook alle verhalen van stormen en regen die met een boog om de conferentie heen gingen: zelfs de overheid praat erover. Daarin speelt gebed een belangrijke rol.

Ministry

In de ministrytent kun je zonder afspraak komen binnenlopen. Niet alleen na de dienst, maar ook buiten de diensten om.  De tent is open van 9.00-22.00 uur. Het woord ministry betekent letterlijk ‘bediening’. We bedienen jou door met je te bidden, naar je te luisteren en met je in gesprek te gaan. Daarbij laten we ons leiden door de Heilige Geest. Medewerkers van de ministrytent hebben geleerd om dubbel te luisteren. Terwijl we goed luisteren naar jouw verhaal, luisteren we met geestelijke oren naar wat God door ons heen wil zeggen tegen jou.

Wil je een nieuwe stap zetten in je relatie met God? Dan helpen we je graag om je keuze te verankeren. Verlang je naar vervulling met de Heilige Geest? Of zit er veel ruis op de lijn tussen jou en God? Dan bidden we graag met je mee om (weer) een open kanaal te krijgen. Wil je je verhaal eens kwijt aan iemand die je daarna niet meer tegenkomt? Je bent welkom!

Direct naast de samenkomsttent, op het gebedsplein, staat de ministrytent, waar je terecht kunt voor gebed en een gesprek. De tent is open van 09.00 tot 22.00 uur.

Ochtendbistonden

Elke ochtend om 07.30 uur is er een bidstond in de ministrytent. Dé manier om samen met andere conferentiebezoekers de nieuwe dag aan de Heer op te dragen.

24 uurs gebed

Gebed is de motor van de Pinksterconferentie. Tijdens de conferentie wordt er dan ook 24 uur per dag gebeden, voorbede gedaan en gestreden in de geestelijke wereld. Gebedsteams uit het land, groepen uit gemeenten en bidders komen samen om God te vragen om zegen en bescherming.

We nodigen je van harte uit om één of meer gebedsblokken mee te bidden op het Gebedsplein. Als je je aanmeldt voor een bepaald tijdstip ontvang je een kwartier van tevoren een sms’je. Zorg dat je er bent, zodat er echt voortdurend gebeden wordt!

Stiltecentrum

Wil je even weg uit de drukte, luisteren naar God of verwerken wat je eerder gehoord hebt.? Kom dan naar het Stiltecentrum en ontmoet God in de stilte.

Gebedsreis

Wil je alleen of samen met iemand anders gebed op een andere manier beleven? Bezoek dan de Gebedsreis! In deze tent loop je op je eigen tempo in alle rust en stilte langs aansprekende, unieke beelden, schilderijen en andere objecten waarbij je letterlijk en figuurlijk kan stilstaan in gebed. Laat God je op een nieuwe manier aanraken en tot je spreken!

Hoofdprogramma

We geloven dat God ieder mens wil aanraken – ook in onze tijd – en aanspreken met de boodschap van Jezus en het kruis.