Skip to main content

Programma

Gebed

Het Gebedsplein neemt een centrale plek in op de Pinksterconferentie, en dat is geen toeval. We realiseren ons dat de Pinksterconferentie meer is dan gewoon maar een conferentie of evenement. We noemen het vaak een ‘werkplaats van de Heilige Geest’, een plek waar de hemel de aarde raakt, op een bijzondere manier. Er zijn zoveel verhalen van mensen die een aanraking van God hebben ervaren tijdens de Pinksterconferentie. Maar ook alle verhalen van stormen en regen die met een boog om de conferentie heen gingen: zelfs de overheid praat erover. Daarin speelt gebed een belangrijke rol.

Ministry

In de ministrytent kun je zonder afspraak komen binnenlopen. Niet alleen na de dienst, maar ook buiten de diensten om. De tent is open van 9.00-22.00 uur.

Het woord ‘ministry’ betekent letterlijk ‘bediening’. We bedienen jou door met je te bidden, naar je te luisteren en met je in gesprek te gaan. Daarbij laten we ons leiden door de Heilige Geest. Medewerkers van de ministrytent hebben geleerd om dubbel te luisteren. Terwijl we goed luisteren naar jouw verhaal, luisteren we tegelijk met geestelijke oren naar wat God door ons heen wil zeggen tegen jou.

Wil je een nieuwe stap zetten in je relatie met God? Dan helpen we je graag om je keuze te verankeren. Verlang je naar vervulling met de Heilige Geest? Of zit er veel ruis op de lijn tussen jou en God? Dan bidden we graag met je mee om (weer) een open kanaal te krijgen. Wil je je verhaal eens kwijt aan iemand die je daarna niet meer tegenkomt? Je bent welkom!

De ministrytent staat direct naast de samenkomsttent, op het Gebedsplein.

Ochtendbistonden

Elke ochtend om 7.30 uur is er een bidstond in de ministrytent. Dé manier om samen met andere conferentiebezoekers de nieuwe dag aan de Heer op te dragen.

Stiltecentrum

Wil je even weg uit de drukte, luisteren naar God, of verwerken wat je eerder gehoord hebt? Kom dan naar het Stiltecentrum en ontmoet God in de stilte.

Gebedsreis

Wil je alleen of samen met iemand anders gebed op een andere manier beleven? Bezoek dan de Gebedsreis! In deze tent loop je in je eigen tempo in alle rust en stilte langs aansprekende, unieke beelden, schilderijen en andere objecten, waarbij je letterlijk en figuurlijk kunt stilstaan in gebed. Laat God je op een nieuwe manier aanraken en tot je spreken!

Hoofdprogramma

We geloven dat God ieder mens wil aanraken – ook in onze tijd – en aanspreken met de boodschap van Jezus en het kruis.