Programma

Gebed

Het Gebedsplein neemt een centrale plek in op de Pinksterconferentie. Dit is geen toeval. We zijn ons ervan bewust dat de Pinksterconferentie geen gewone conferentie is of simpelweg een evenement. We noemen het vaak een ‘werkplek van de Heilige Geest’, een plek waar de hemel de aarde raakt, op een bijzondere manier. Er zijn zoveel verhalen van mensen die een aanraking van God hebben ervaren tijdens de Pinksterconferentie. Maar ook alle verhalen van stormen en regen die met een boog om de conferentie heen gingen: zelfs de overheid praat erover. Daarin speelt gebed een belangrijke rol.

24 uurs gebed

Gebed is de motor van de Pinksterconferentie. Tijdens de conferentie wordt er dan ook 24 uur per dag gebeden, voorbede gedaan en gestreden in de geestelijke wereld. Gebedsteams uit het land, groepen uit gemeenten en bidders komen samen om God te vragen om zegen en bescherming.

We nodigen je van harte uit om één of meer gebedsblokken mee te bidden op het Gebedsplein. Als je je aanmeldt voor een bepaald tijdstip ontvang je een kwartier van tevoren een sms’je. Zorg dat je er bent, zodat er echt voortdurend gebeden wordt!

Meld je aan en neem een shift voor je rekening.

Gebedsreis

Wil je alleen of samen met iemand anders gebed op een andere manier beleven? Bezoek dan de Gebedsreis! In deze tent loop je op je eigen tempo in alle rust en stilte langs aansprekende, unieke beelden, schilderijen en andere objecten waarbij je letterlijk en figuurlijk kan stilstaan in gebed. Laat God je op een nieuwe manier aanraken en tot je spreken!

Stiltecentrum

Wil je even weg uit de drukte, luisteren naar God of verwerken wat je eerder gehoord hebt.? Kom dan naar het Stiltecentrum en ontmoet God in de stilte.

Bijbel Challenge – voorleesmarathon

De Bijbel – Gods richtlijn voor ons geloof en de waarheid waaruit we leven – in één keer voorlezen van Genesis tot Openbaring. Kan dat? Wel als je dat met een grotere groep mensen samen doet! Die uitdaging gaan Opwekking en het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap samen aan tijdens de Pinksterconferentie.

We geloven in de kracht van het in geloof uitspreken van Gods Woord en daarom wordt van vrijdag 3 t/m maandag 6 juni de hele Bijbel doorgelezen, dag èn nacht. En jij kunt meedoen aan deze ‘challenge’! Dus wil jij – jong of oud – ten minste een kwartier voorlezen uit de grote bijbel op het Gebedsplein, meld je dan snel aan. Je krijgt een bevestiging en ontvangt per sms een herinnering. Zorg dat je dan ook echt aanwezig bent zodat de ‘ketting’ niet onderbroken wordt. We rekenen op je!

Meld je aan en lees een kwartier voor uit de grote Bijbel op het Gebedsplein. Jong en oud kunnen samen meedoen.

Hoofdprogramma

We geloven dat God ieder mens wil aanraken – ook in onze tijd – en aanspreken met de boodschap van Jezus en het kruis.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media