Skip to main content
20 februari 2024

Promotie­mogelijkheden Pinkster­conferentie 2024

Christenen uit de hele breedte van de kerk komen van 17 t/m 20 mei met tienduizenden naar het evenemententerrein van Walibi Holland om samen Pinksteren te vieren. De aanmeldingen voor kampeerders en daggasten stromen binnen en we zien uit naar een prachtige Pinksterconferentie – live in de polder èn digitaal. Want ook de online conferentie is niet meer weg te denken!

Tienduizenden bezoekers

Dat maakt de Pinksterconferentie tot een geweldige kans voor organisaties om hun organisatie onder de aandacht te brengen van tienduizenden christenen. Christelijke organisaties die zich bezighouden met zending, evangelisatie, (pastorale) hulpverlening, (Bijbel)onderwijs of christelijke dienstverlening zijn van harte uitgenodigd om zich op zowel op het evenemententerrein als online te presenteren. Er zijn vele mogelijkheden:

  • Advertenties in de conferentie-editie van Opwekking Magazine of het terugblikmagazine na de Pinksterconferentie
  • Banners op o.a. bannertorens op strategische plaatsen op het terrein
  • Banners in de OpwekkingApp, hèt communicatiemiddel voor bezoekers en medewerkers
  • Ledmuur – een commercial op de buitenschermen op het hoofdterrein
  • Commercials bij het jongerenprogramma, in the Great Place (de grote tent) tijdens de Youth.Opwekking diensten
  • Commercials online – tijdens de stream voor mensen die elders de conferentie meebeleven

We nodigen organisaties van harte uit om het werk dat zij in Gods koninkrijk mogen doen, te presenteren tijdens de Pinksterconferentie en gebruik te maken van bovengenoemde promotiemogelijkheden. Met hun bijdrage maken zij tegelijkertijd de conferentie mede mogelijk.

Vertel me meer