Skip to main content
26 januari 2024

Vacature Directeur Inhoud en Inspiratie

‘Opwekking helpt mensen Jezus te volgen in de kracht van de Heilige Geest en katalyseert beweging van geestelijke vernieuwing’, dat is de visie en het diepe verlangen van Stichting Opwekking.

De stichting is opgericht vanuit het besef: ‘Nederland heeft Jezus nodig!’ en die overtuiging loopt na meer dan 60 jaar nog steeds als rode draad door onze activiteiten heen – of het nu evenementen of producten zijn, zoals de Pinkster­conferentie, Opwekkings­muziek, Opwekking in Concert, Opwekking Magazine en de Global Leadership Summit.

Vanwege het vertrek van onze algemeen directeur Ruben Flach zijn we voor onze tweehoofdige, gelijkwaardige directie op zoek naar een

Directeur Inhoud en Inspiratie
(fulltime)

De Directeur Inhoud en Inspiratie is verantwoordelijk voor de inhoudelijke ontwikkeling van onze visie en de vier pijlers – verkondiging & onderwijs, muziek & aanbidding, leiderschapsontwikkeling en generaties. De Directeur Inhoud en Inspiratie en de Directeur Bedrijfsvoering werken nauw samen en bepalen in samenspraak met het bestuur de uitwerking van de visie, doelen en plannen.

De gewenste kandidaat beschikt o.a. over sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden, heeft een theologische opleiding op hbo-/wo-niveau, en leeft, beweegt en identificeert zich als pentecostaal en kan van daaruit verbinden en samenwerken in een ruim netwerk in de breedte van christelijk Nederland.

Er zijn een uitgebreide vacaturetekst en functieprofiel beschikbaar. De sluitingsdatum is 16 februari.

Volledige vacaturetekst Functieprofiel directeur