Steun

Pinkster­conferentie – op weg naar 2023

De Pinksterconferentie is uitgegroeid tot een plek waar we met meer dan 60 duizend bezoekers samen Pinksteren vieren. Na twee jaar coronabeperkingen was het een feest om elkaar weer in de polder te ontmoeten. We zijn enorm gezegend – ook alle benodigde financiën zijn binnengekomen via steun van Vrienden van Opwekking, collectes, grote giften en bedrijvensteun. Alle giftgevers heel hartelijk dank! Binnenkort informeren we over de Pinksterconferentie 2023.  

Samen bouwen aan de Pinksterconferentie

We kijken dankbaar terug op een gezegende 52ste Pinksterconferentie. Wat was het bijzonder om na twee jaar corona weer samen met zo’n 60 à 65 duizend mensen van alle leeftijden en achtergronden Jezus te aanbidden op die plek die zo bijzonder is geworden voor ons allemaal.

We noemen de Pinksterconferentie vaak de ‘werkplaats van de Heilige Geest’. Ook dit jaar weer hebben talloze mensen dat ervaren. De reacties stromen binnen: levens die zijn veranderd, mensen die zijn aangeraakt en genezen – Opwekking begint met een aanraking van God!

Over de kosten van zo’n groot evenement zijn we altijd transparant. De evenementensector heeft door corona twee jaar stilgelegen en mede daardoor zijn de kosten voor huur en verhuur met gemiddeld 20 procent gestegen. We zijn enorm dankbaar dat God tijdens de conferentie heeft voorzien in de financiën. Dankzij steun van Vrienden van Opwekking, collectes, grote giften en bedrijvensteun is er ruim 1,3 miljoen binnengekomen. Wat een wonder en wat een getuigenis. Alle giftgevers heel hartelijk dank! We zien uit naar de Pinksterconferentie 2023.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media