Steun

Pinkster­conferentie 2022 – juist nu!

De Pinksterconferentie is uitgegroeid tot een plek waar we met meer dan 50 duizend bezoekers samen Pinksteren vieren. Na twee jaar coronabeperkingen was het een feest om elkaar weer in de polder te ontmoeten. Wat hebben we dat gemist, en wat hebben we elkaar nodig! We zijn enorm gezegend – ook in de financiën. Maar we zijn nog niet uit de kosten. Daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Samen bouwen aan de Pinksterconferentie

We kijken dankbaar terug op een gezegende 52ste Pinksterconferentie. Wat was het bijzonder om na twee jaar corona weer samen met zo’n 60 à 65 duizend mensen van alle leeftijden en achtergronden Jezus te aanbidden op die plek die zo bijzonder is geworden voor ons allemaal.

We noemen de Pinksterconferentie vaak de ‘werkplaats van de Heilige Geest’. Ook dit jaar weer hebben talloze mensen dat ervaren. De reacties stromen binnen: levens die zijn veranderd, mensen die zijn aangeraakt en genezen – Opwekking begint met een aanraking van God!

Over de kosten van zo’n groot evenement zijn we altijd transparant. De evenementensector heeft door corona twee jaar stilgelegen en mede daardoor zijn de kosten voor huur en verhuur met gemiddeld 20 procent gestegen. We zijn enorm dankbaar dat God tijdens de conferentie heeft voorzien in de financiën. Het collectedoel was 1 miljoen euro, en dat doel is gehaald. Wat een wonder en wat een getuigenis!

Dat geeft ons ook vertrouwen dat God zal voorzien in de resterende financiën die nodig zijn om de Pinksterconferentie te bekostigen. Want hoewel er veel is gegeven, zijn we nog niet uit de kosten. We delen deze uitdaging in alle openheid met iedereen die zich op een of andere manier betrokken voelt bij de Pinksterconferentie. We willen samen in geloof optrekken en gaan ervaren hoe God door ons allemaal heen zal voorzien in wat nodig is.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media