Skip to main content
28 maart 2024

Kampeerterreinen Pinkster­conferentie vol – kom als daggast

Alle beschikbare kampeerplekken op de Pinksterconferentie zijn in korte tijd uitverkocht. We zijn overweldigd door het enorme enthousiasme van zoveel mensen die alleen of samen met vrienden of kerk de ­conferentie willen bijwonen om het pinksterfeest te vieren. Wat een zegen dat duizenden christenen, van jong tot oud, ernaar verlangen om dichter bij Jezus te leven, in de kracht van de Heilige Geest. Want dat staat centraal deze vier dagen: het thema ‘Dichterbij’ loopt als rode draad door alle programma’s en iedereen wordt uitgenodigd om in beweging te komen richting God.

Vergunning

Het komt niet helemaal als een verrassing dat de kampeerterreinen vol zijn, alleen de termijn waarbinnen dat gebeurde, is opvallend. Ook vorig jaar merkten we al de stijgende lijn qua aanmeldingen: toen zaten we een week voor de conferentie vol. De vergunning die is afgegeven, biedt ruimte aan 25.000 kampeerders en dat aantal is bereikt. Dat betekent dat het niet meer mogelijk is om een kampeerplek te reserveren.

Wat nu?

Gelukkig is er een aantal mogelijkheden om de Pinksterconferentie toch nog live mee te maken:

  • Kom als daggast.
  • Kijk op TicketSwap of er kampeertickets worden aangeboden. TicketSwap is een betrouwbare partner, waar je tickets kunt kopen en verkopen (als je onverwachts niet kunt). Ga niet onderling ruilen of verkopen, maar regel het gemakkelijk via TicketSwap.

We zien ernaar uit om samen met jou het pinksterfeest te vieren, God te aanbidden en met elkaar dichter bij Jezus te komen!
Ik kom als daggast