Skip to main content
2 februari 2024

Sprekers volwassen programma 54ste Pinkster­conferentie

De sprekers van het volwassenenprogramma van de Pinksterconferentie zijn bekend! Tijdens de 54ste Pinksterconferentie die in het pinkster­weekend van 17 t/m 20 mei plaatsvindt op het evenemententerrein van Walibi Holland is er een gevarieerd aanbod van inspirerende sprekers – niet alleen uit ons eigen land, maar ook van over onze landsgrenzen. De sprekers werken ieder vanuit hun eigen invalshoek het thema ‘Dichterbij’ uit.

Programmering samenkomsten

  • Vrijdagavond: Ds. Chris van Zwol
  • Zaterdagmorgen: Pete Greig (UK)
  • Zaterdagmiddag: William Boné, seminar over de Heilige Geest
  • Zaterdagavond: Godwin Arhin en Gertrude Boon
  • Zondagochtend: Ruben Flach
  • Zondagavond: Jirska Alberts en aansluitend gebed voor zieken o.l.v. Jirska Alberts en Ruben Flach
  • Maandagmorgen: Henk Stoorvogel

De komende tijd laten we je nader kennismaken met de sprekers.

Aanbidding, Sing-in en seminars

Daarnaast zijn er andere boeiende programmaonderdelen zoals een gebedsconcert van Joke Buis en band, Open Heaven Worship o.l.v. Julian Goedhart en op zaterdagmiddag een aanbiddingsconcert met de Opwekkingband waarin de livevideo’s van de nieuwe serie Opwekkingsliederen worden opgenomen. Reni en Elisa Krijgsman & Band leiden de Sing-in en op maandagmiddag wordt de conferentie afgesloten met het afscheidsconcert van InSalvation & Friends. Ook zijn er het hele weekend door seminars over actuele thema’s als huwelijk en gezin, geloofsopvoeding, zending en evangelisatie, leven als christen en leiderschap.

Voor kinderen, tieners en jongeren en de mensen van de Bijzondere Mensen Tent is er een eigen programma ontwikkeld, ook rondom het thema ‘Dichterbij’.