Pinkstervuurtjes

Pinkstervuurtjes

Kijk je dit weekend op afstand met ons mee? In je kerk, met een vriendengroep of op de camping? Meld je Pinkstervuurtje aan!

De verschillende pleinen – Kinderplein, Youth, Teenzone en Bijzonder Mensen Tent – hebben allerlei materialen ontwikkeld speciaal voor de Pinkstervuurtjes. Als je je vuurtje aanmeldt informeren we je hierover graag verder. Ook als je als kerk alleen meekijkt en – viert op zondagochtend vinden we het fijn als je je aanmeldt als Pinkstervuurtje. Laten we heel Nederland weer vullen met Pinkstervuurtjes! In de afgelopen twee jaar hebben we ervaren dat de Pinksterconferentie niet alleen een plek maar ook een moment is waar God mensen ontmoet en aanraakt, waar ze zich ook bevinden. En waar Hij mensen aanraakt, begint opwekking, geestelijke vernieuwing, een veranderd leven!

Wat bieden we jou

Een groot deel van de Pinksterconferentie wordt uitgezonden via het digitale platform: de hoofdsamenkomsten zijn via livestream te volgen en seminars kun je op het moment dat jullie uitkomt vertonen. Voor tienerskinderen, bijzondere mensen tent wordt tof materiaal ontwikkeld waarmee je je eigen programma kunt organiseren, en voor jongeren wordt een deel live en een deel opgenomen aangeboden.

Unieke pinkstervlag

Deze unieke vlag mag op geen enkel pinkstervuurtje ontbreken! Laat aan de mensen zien dat er bij jou een pinkstervuurtje brandt.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media