Pinkstervuurtjes

Start je eigen vuurtje!

Ga je niet naar de conferentie maar vier je wel op afstand met ons mee – het hele weekend of op zondagochtend? Organiseer dan je eigen Pinkstervuurtje: in je kerk, met een vriendengroep of ga met zijn allen kamperen op een (christelijke) camping! Wat zou het mooi zijn als er – naast de Pinksterconferentie in Biddinghuizen – ook weer op andere plekken in Nederland lokale Pinkstervuurtjes ontstaan. De verschillende pleinen – Kinderplein, Youth, Teenzone en Bijzonder Mensen Tent – hebben allerlei materialen ontwikkeld speciaal voor de Pinkstervuurtjes.

In de afgelopen twee jaar hebben we ervaren dat de Pinksterconferentie niet alleen een plek maar ook een moment is waar God mensen ontmoet en aanraakt, waar ze zich ook bevinden. En waar Hij mensen aanraakt, begint opwekking, geestelijke vernieuwing, een veranderd leven!

Doe ook mee!

Enthousiast om je eigen Pinkstervuurtje te organiseren? Meld je vuurtje dan aan, dan helpen wij je verder om er een geweldig pinksterfeest van te maken! Ook als je als kerk alleen meekijkt en -viert op zondagochtend vinden we het fijn als je je aanmeldt als Pinkstervuurtje. Laten we heel Nederland weer vullen met Pinkstervuurtjes!

Open vuurtjeBesloten vuurtje

Wil jij niet zelf een Pinkstervuurtje organiseren maar wel aanhaken bij een ander vuurtje? Klik op een oranje vlammetje bij jou in de buurt en neem contact op.

Wat bieden we jou

Een groot deel van de Pinksterconferentie wordt uitgezonden via het digitale platform: de hoofdsamenkomsten zijn via livestream te volgen en seminars kun je op het moment dat jullie uitkomt vertonen. Voor tienerskinderen, bijzondere mensen tent wordt tof materiaal ontwikkeld waarmee je je eigen programma kunt organiseren, en voor jongeren wordt een deel live en een deel opgenomen aangeboden.

Unieke pinkstervlag

Deze unieke vlag mag op geen enkel pinkstervuurtje ontbreken! Laat aan de mensen zien dat er bij jou een pinkstervuurtje brandt.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media