Skip to main content

Pinkstervuurtjes

Start je eigen vuurtje!

Kijk je die Pinksterconferentie op afstand met ons mee? In je kerk, met een vriendengroep of op de camping?

Net als voorgaande jaren kun je via het Digitale Platform diverse programma’s van de Pinksterconferentie volgen. Daarnaast worden er door de verschillende pleinen – Kinderplein, Youth en Bijzonder Mensen Tent – eigen programmaonderdelen én materialen ontwikkeld speciaal voor de Pinkstervuurtjes. Als je je vuurtje aanmeldt informeren we je hierover graag verder. Ook als je als kerk alleen meekijkt en – viert op zondagochtend vinden we het fijn als je je aanmeldt als Pinkstervuurtje. Laten we heel Nederland weer vullen met Pinkstervuurtjes! We ervaren dat de Pinksterconferentie niet alleen een plek maar ook een moment is waar God mensen ontmoet en aanraakt, waar ze zich ook bevinden. En waar Hij mensen aanraakt, begint opwekking, geestelijke vernieuwing, een veranderd leven!

Open vuurtjeBesloten vuurtje

Aansluiten bij een vuurtje

Wil je aansluiten bij een Pinkstervuurtje bij jou in de buurt? Op de kaart zie je alle Pinkstervuurtjes in Nederland en België. 

Wat bieden we jou

Een groot deel van de Pinksterconferentie wordt uitgezonden via het digitale platform: de hoofdsamenkomsten zijn via livestream te volgen en seminars kun je op het moment dat jullie uitkomt vertonen. Voor tieners en mensen van de Bijzondere Mensen Tent wordt tof materiaal ontwikkeld waarmee je je eigen programma kunt organiseren, en voor jongeren wordt een deel van de diensten opgenomen aangeboden.