Aanmelden

Daggast

Kom je dit jaar een dag naar de Pinksterconferentie? Of verblijf je het hele weekend buiten het conferentieterrein en kom je meerdere dagen? Je bent van harte welkom! Maar anders dan andere jaren moet je je vanaf dit jaar als daggast (alle leeftijden) registreren. Dat kan nog het het hele weekend.

Naast de meer dan 20 duizend kampeerders ontvangt de Pinksterconferentie gemiddeld zo’n 30 duizend daggasten. Met soms meer dan 50 duizend conferentiegangers tegelijk op het terrein behoort de Pinksterconferentie inmiddels tot de grootste evenementen van Nederland. Dat brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Daarom veranderen vanaf dit jaar de regels voor toegang van daggasten. We leggen graag uit waarom, en ook hoe het werkt.

Vanaf 1 februari 2023 kun je je weer aanmelden voor de Pinksterconferentie.

Open karakter en veiligheid

De Pinksterconferentie heeft al meer dan 50 jaar een open karakter, waar iedereen welkom is. Ons doel is ook dat iedereen de conferentie kan bezoeken, dat is niet veranderd. Als je de Pinksterconferentie wilt meebeleven zonder op het evenemententerrein te kamperen, ben je van harte welkom als daggast voor een of meer dagen. Vanaf 2022 is registratie noodzakelijk voor alle bezoekers, dus ook daggasten. Dit is nodig vanwege de veiligheid en het grote aantal bezoekers op het terrein. We moeten aan de veiligheidsorganisatie, ook van de overheid, inzicht kunnen geven in het werkelijke aantal mensen op het conferentieterrein. Wellicht ten overvloede willen we vermelden dat deze registratie al eerder gepland stond om te gaan plaatsvinden en dat dit niets te maken heeft met de situatie van de afgelopen jaren, met o.a. de coronacrisis.

Over de kosten

Over de kosten van de Pinksterconferentie zijn we altijd heel transparant en ook dat is niet veranderd. We zullen tijdens de Pinksterconferentie weer collectes houden en zijn ook een campagne gestart voor de stijgende kosten vooraf aan de conferentie. Hierover lees je meer op opwekking.nl/steun. Voor het registreren als daggast brengen we alleen de onkosten in rekening. Dit is een bedrag van €1,75 per persoon, per dag. Een toegangsbewijs, in de vorm van een polsbandje, die je krijgt bij de toegang. Als je met de auto komt is het, net als voorheen, nodig om een parkeerkaart te kopen. 

We merken dat nog niet iedereen weet dat ook daggasten zich dit jaar van tevoren moeten registreren. Daarom:

  • Ben jij van plan om niet het hele weekend te komen of om buiten het terrein te verblijven? Meld je aan!
  • Heb je familie, vrienden, gemeenteleden, buren die van plan zijn om een dagje te komen of die het hele weekend in een huisje of caravan buiten het conferentieterrein verblijven? Geef ze tijdig de tip om zich te registreren! Denk niet dat ze dat vast wel weten.

We zien uit naar een geweldig feest waarin we elkaar en God mogen ontmoeten. Tot ziens op de Pinksterconferentie!

Veelgestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag nog niet gevonden? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen: daar vind je antwoorden op een groot aantal praktische vragen. 

Wijzigen of annuleren

Het is niet mogelijk om je aanmelding voor de Pinksterconferentie te annuleren. Voor meer informatie hierover kun je onze algemene voorwaarden raadplegen. Wil je iets wijzigen in je aanmelding? Stuur dan een mailtje naar registratie@opwekking.nl. Vergeet niet je reserveringsnummer te noemen; die vind je in de bevestigingsmail. Gaat het om een financiële wijziging? Laat dan de hoofdboeker contact met ons opnemen.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media