Praktisch

Daggast

Als je de Pinksterconferentie wil meebeleven zonder op het evenemententerrein te kamperen, ben je van harte welkom als daggast voor een of meer dagen. Anders dan andere jaren is het wel verplicht je van tevoren aan te melden. We heffen geen entree voor de conferentie omdat we graag willen dat iedereen de conferentie kan bezoeken. Wel zijn er collectes om de onkosten te dekken. Verder heb je een parkeerkaart nodig voor je auto en brengen we een klein bedrag in rekening voor de kosten die de registratie met zich meebrengt.

Tarieven

We heffen geen entree voor de conferentie; we houden collectes om de onkosten te dekken. Wel zijn er kosten verbonden aan kamperen en daggasten betalen een klein bedrag aan registratie.

Veelgestelde vragen

Ik wil een dagje naar de conferentie komen, moet ik mij van tevoren aanmelden?

Wanneer je als daggast naar de conferentie komt, moet je je van tevoren aanmelden. Voor het registreren als daggast brengen we alleen de onkosten in rekening. Dit is een bedrag van €1,75 per persoon, per dag. Een toegangsbewijs, in de vorm van een polsbandje, zal vooraf toegestuurd worden, zodat je snel door kan lopen bij de toegangscontrole.

Hoeveel kost het om een dag naar de Pinksterconferentie te komen?

Om de onkosten te dekken hanteren we een bedrag van €1,75 per persoon per dag als registratiekosten. Als je met de auto komt, heb je daarnaast een parkeerkaart à € 9,50 nodig. Deze kun je vooraf of ter plekke kopen en is geldig voor één dag. 

Vanaf hoe laat kan ik als daggast op het parkeerterrein terecht?

Het parkeerterrein is nooit gesloten (je kunt er altijd vanaf), maar de toegang gaat op zaterdag/ zondag/ maandag om 08.00 uur openen. Op vrijdag kun je vanaf 09.00 uur als daggast op het parkeerterrein terecht.

Ik heb een cd besteld tijdens het aanmelden. Wanneer wordt deze geleverd?

De cd’s worden verzonden in de week voor de conferentie en de verwachting is dat de cd uiterlijk 1 juni bij je op de mat valt.  

Is er een parkeerplaats voor mensen die rolstoelgebonden zijn?

Mensen die gebruikmaken van een rolstoel, kunnen hun auto dichterbij parkeren. Hiervoor kun je je melden bij Ontvangst Backstage aan het begin van het conferentieterrein. Ook geef je dit aan bij je aanmelding voor de conferentie. Om gebruik te kunnen maken van deze mogelijkheid is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldige gehandicaptenparkeerkaart. 

Voor degenen die slecht ter been zijn, maar geen gebruikmaken van een rolstoel, rijdt onze pendeldienst vanaf de parkeerplaats naar de brug aan de toegangscontrole. Je hoeft je hier niet van tevoren voor op te geven. 

Is er opvang voor kinderen jonger dan drie jaar?

Er is op het terrein geen opvang voor kinderen jonger dan drie jaar. Opwekking is van mening dat baby’s en peuters jonger dan drie jaar op een grootschalig evenement als de Pinksterconferentie het beste bij hun ouders kunnen blijven, of bij oppas die door de ouders zelf geregeld is. 

Is er internet beschikbaar op het conferentieterrein?

Er is draadloos internet beschikbaar op het conferentieterrein gedurende het hele weekend. Hiervoor zijn speciale WiFi-hotspots ingericht op het hoofd-, jongeren- en tienerterrein. 

Zijn honden toegestaan op de programmaterreinen?

Helaas is het niet mogelijk om je hond mee te nemen naar de Pinksterconferentie. Vanwege de enorme hoeveelheid mensen mogen honden niet de programmaterreinen op en de verschillende tenten in, zoals de samenkomsttent.  

Natuurlijk mogen hulphonden – als zodanig herkenbaar – wel met je mee het terrein op.

Is je vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via registratie@opwekking.nl. 

 

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media