Skip to main content

Praktisch

Daggast

Als je de Pinksterconferentie wil meebeleven zonder op het evenemententerrein te kamperen, ben je van harte welkom als daggast voor één of meer dagen. Ook als daggast moet je een ticket bestellen. Je kunt dit het beste van tevoren regelen, zodat je zeker bent van genoeg beschikbare tickets. We brengen een klein bedrag in rekening voor de kosten die de registratie met zich meebrengt, maar heffen geen entree voor de conferentie, omdat we graag willen dat iedereen de conferentie kan bezoeken. Wel zijn er collectes om de onkosten te dekken.

Aanmelden

Ik wil een dagje naar de conferentie komen, moet ik mij van tevoren aanmelden?

Ben jij van plan om niet het hele weekend te komen of om buiten het conferentieterrein te verblijven? Meld je aan als daggast! Iedere bezoeker moet een ticket kopen, ook als je maar een dagje komt en ongeacht de leeftijd.

Hoeveel kost het om als daggast naar de Pinksterconferentie te komen?

Om de onkosten te dekken hanteren we een tarief van € 2,50 per persoon per dag i.v.m. de registratiekosten. Als je je hebt aangemeld als daggast ontvang je bij aankomst na het scannen van je ticket(s) je toegangsbandje(s). Als je met de auto komt, heb je daarnaast een parkeerkaart à € 11,00 nodig. Deze kun je vooraf of ter plekke kopen en is geldig voor één dag. Ook is het mogelijk om een weekendparkeerkaart te kopen à € 28,50. Verder worden tijdens de conferentie collectes gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Hoe krijg ik mijn toegangsbewijs en (eventuele) parkeerkaart?

Als je je hebt aangemeld als daggast ontvang je een mail met je tickets van ons Eventix ticketsysteem. Na het scannen van je ticket(s) ontvang je je toegangsbandje(s) en eventuele parkeerkaart. Let op: Je moet je digitale parkeerkaart op het conferentieterrein omruilen voor een fysieke parkeerkaart.

Moet ik voor mijn kind ook een toegangsbewijs aanschaffen?

Ja, de registratiekosten gelden voor alle leeftijden. Kinderen tot 3 jaar hoeven het polsbandje niet om op het terrein.

Ik kom het hele weekend als kampeerder/daggast. Welke parkeerkaart heb ik nodig?

Als je het hele weekend aanwezig bent, ongeacht of je daggast bent of komt kamperen, dan heb je een weekend parkeerkaart nodig.
Dit is één en dezelfde kaart en kost € 28,50. Je kan deze vooraf bestellen in de ticketshop, of ter plekke op het terrein nog aanschaffen.

Aankomst en vertrek

Vanaf en tot hoe laat kan ik als daggast op het parkeerterrein terecht?

Het parkeerterrein is nooit gesloten (je kunt er altijd vanaf), maar de toegang gaat op zaterdag/zondag/maandag om 07.00 uur open. Op vrijdag kun je vanaf 09.00 uur als daggast op het parkeerterrein terecht.

Is er een parkeerplaats voor mensen met een handicap?

Ben je in het bezit van een wettelijke gehandicaptenparkeerkaart, dan kun je als daggast je auto dichterbij parkeren. De route naar deze locatie staat met borden ‘P Mindervaliden’ aangegeven vanaf de provinciale weg.

Ik kom met mijn elektrische fiets. Kan ik de accu opladen?

Nee, helaas faciliteren wij dit niet.

Op het terrein

Is er opvang voor kinderen jonger dan drie jaar?

Er is op het terrein geen opvang voor kinderen jonger dan drie jaar. Opwekking is van mening dat baby’s en peuters jonger dan drie jaar op een grootschalig evenement als de Pinksterconferentie het beste bij hun ouders kunnen blijven, of bij oppas die door de ouders zelf geregeld is.

Is er wifi beschikbaar op het conferentieterrein?

Er is wifi beschikbaar bij het Infopunt op het hoofdterrein en in de hangar op de Teenzone.

Zijn honden toegestaan op de programmaterreinen?

Helaas is het voor daggasten niet mogelijk om je hond mee te nemen naar de Pinksterconferentie. Vanwege de enorme hoeveelheid mensen mogen honden niet de programmaterreinen op en de verschillende tenten in, zoals de samenkomsttent.

Natuurlijk mogen hulphonden – als zodanig herkenbaar – wel met je mee het terrein op.

Voorzieningen

Is er een plek waar ik mijn baby kan verzorgen?

Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er een plek waar ouders in alle rust hun baby kunnen verzorgen: de Move Your Mountain Babycare. In samenwerking met Move Your Mountain worden vlak bij de ingang van het hoofdterrein twee tenten ingericht:

  • Eén tent is een gezellige huiskamer waar baby’s gevoed en verschoond kunnen worden. Alle faciliteiten zoals een zitbank, een voedkussen, een koelkast, een magnetron, elektriciteit en warm/koud stromend water zijn hier aanwezig. Omwille van de privacy voor het geven van borstvoeding, is deze tent alleen toegankelijk voor vrouwen.
  • De andere tent is helemaal beschikbaar om baby’s te verschonen. Er liggen meerdere aankleedkussens en er is warm/koud stromend water en elektriciteit aanwezig. Je baby’tje hier uitgebreid in bad doen is i.v.m. GGD-voorschriften helaas niet mogelijk. Deze tent is toegankelijk voor zowel vrouwen als mannen.

We ontvangen jou en je baby graag in onze gezellige Babycare!

Is er een ruimte beschikbaar waar ik mij prikkelvrij terug kan trekken?

Er is de mogelijkheid om gebruik te maken van een prikkelvrije ruimte. Je kan je hiervoor ter plekke inschrijven bij het Infopunt op het hoofdterrein.

Is er een plek waar ik mijn spullen veilig kan opbergen?

Als je een plek zoekt om je spullen veilig op te bergen, kun je in de Shopwekking een kleine lockerkast huren. Handig wanneer je als daggast je handen vrij wil hebben of met de motor bent, of bepaalde spullen niet in je tent/caravan wil achterlaten.

  • De lockerkasten worden per dag verhuurd voor een tarief van € 10,- en een borg van € 10,-.
  • Bij het inleveren van je sleutel wordt de borg teruggestort op je Pinksterconferentie-betaalpas.
  • De lockerkastsleutels dienen binnen openingstijden weer ingeleverd te zijn.

Het gebruik van de lockers is op eigen risico. Opwekking kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of verlies.

Kan ik mijn telefoon of powerbank ergens opladen?

In de Shopwekking kun je telefoons en powerbanks tegen betaling opladen. Opwekking kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele diefstal.

Gevonden voorwerpen

Waar kan ik terecht voor mijn verloren voorwerpen?

Veel spullen belanden uiteindelijk op ons kantoor in Putten. Neem gerust contact met ons op, door een e-mail te sturen naar registratie@opwekking.nl met als onderwerp ‘Verloren voorwerp’. Vermeld hierbij alsjeblieft zoveel mogelijk gegevens waaraan we het verloren voorwerp kunnen herkennen (maat, kleur, ritsen, merk, materiaal). Hoe specifieker de omschrijving, hoe makkelijker het voor ons is om te zoeken.

Heb je je verloren voorwerp al gemeld bij het Infopunt tijdens de conferentie, dan hoef je dat niet opnieuw te doen. Mochten we een voorwerp tegenkomen dat voldoet aan de omschrijving, dan nemen we contact met je op. Artikelen komen soms twee weken na de conferentie nog bij ons binnen, houd daar alsjeblieft rekening mee in de te verwachten verwerkingstijd.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van een gevonden voorwerp?

Wij sturen geen factuur, maar stellen een eigen bijdrage ter hoogte van de gemaakte verzendkosten bijzonder op prijs. Ook is het mogelijk – op afspraak! – het voorwerp vóór 20 juni op kantoor in Putten af te halen.

Hoe lang bewaren jullie de gevonden voorwerpen?

De meeste voorwerpen bewaren we tot een maand na de Pinksterconferentie. 

Uitzonderingen: 

  • Bankpassen: vanwege de gevoelige informatie op bankpassen bewaren we deze uiterlijk tot een week na de Pinksterconferentie, daarna worden ze vernietigd. We sturen bankpassen niet terug naar de bank.
  • ID-kaarten/paspoorten: deze bewaren we tot een maand na de conferentie. Is er binnen een maand niemand die ernaar gevraagd heeft, dan worden ze ingeleverd op het dichtstbijzijnde politiebureau.
  • Portemonnees: ook deze bewaren we tot een maand na de conferentie. Meldt de eigenaar zich niet, dan zullen eventuele bankpassen worden behandeld als hierboven beschreven. Het geld dat eventueel in de portemonnee aanwezig is, zal als gift voor Opwekking worden beschouwd en de portemonnee zelf zal worden vernietigd. 
Wordt alle kleding bewaard?

Nee, we bewaren geen kleding. Niet-opgehaalde kleding wordt na een maand gedoneerd aan de lokale kringloopwinkel.

Is je vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via registratie@opwekking.nl. 

 

Tarieven

We heffen geen entree voor de conferentie; we houden collectes om de onkosten te dekken. Wel zijn er kosten verbonden aan kamperen en daggasten betalen een klein bedrag aan registratie.