Mission

Heb je als organisatie een missie die Bijbels geïnspireerd is? En houd je je bezig met zending, evangelisatie, (pastorale) hulpverlening, (Bijbel)onderwijs of christelijke dienstverlening? Dan zijn er diverse mogelijkheden om je organisatie onder de aandacht te brengen van onze bezoekers. Je kunt gebruik maken van een van een stand op de Pinksterconferentie of promotie maken via een advertentie, banner of commercial.

Onder “stands” vind je de opties om je organisatie ter plekke te promoten. Je kunt kiezen voor een stand op de Plaza, Boulevard of in de MissionExpo. Nieuw dit jaar op de Boulevard: Het Geloof & Werkplein en het Vakantieplein, twee themapleinen waar gelijkgestemde organisaties bij elkaar staan. Huur je een stand op de Pinksterconferentie, dan krijg je ook meteen een digitale stand op de digitalepinksterconferentie.nl. 

Daarnaast kun je ook op papier en online je organisatie bekendheid geven. Ontdek de mogelijkheden voor een banner, commercial of advertentie, onder de knop  “promotie“.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media