Skip to main content

Promotie

Mission

Heb je als organisatie een missie die Bijbels geïnspireerd is? En houd je je bezig met zending, evangelisatie, (pastorale) hulpverlening, (Bijbel)onderwijs of christelijke dienstverlening? Dan zijn er diverse mogelijkheden om je organisatie onder de aandacht te brengen van onze bezoekers. Je kunt gebruik maken van een van een stand op de Pinksterconferentie of promotie maken via een advertentie, banner of commercial.

Als organisatie kun je met een stand aanwezig zijn in de MissionExpo op de MissionPlaza of op de MissionBoulevard. Sinds 2023 kun je als ondernemer terecht op heet Geloof & Werkplein. Huur je een stand op de Pinksterconferentie, dan krijg je ook meteen een digitale stand op de digitalepinksterconferentie.nl.

Daarnaast kun je ook op papier en online je organisatie bekendheid geven. Ontdek de mogelijkheden voor een banner, commercial of advertentie, onder de knop promotie.

Voor de Pinksterconferentie 2023 is het niet meer mogelijk om aan te melden als standhouder. Heb je interesse voor 2024? Laat je gegevens dan achter in dit formulier, we houden je dan op de hoogte van de ontwikkelen rondom de stands.