Praktisch

Route en parkeren

De Pinksterconferentie wordt georganiseerd op het evenemententerrein van Walibi Holland, Spijkweg 30, 8256 RJ Biddinghuizen. Er zijn diverse vervoersmogelijkheden om het terrein te bereiken. De route naar het parkeerterrein staat aangegeven met borden en tekstkarren met de verwijzing ‘Parkeren’. Voor het gebruik van het parkeerterrein moet een parkeerkaart worden gekocht. Deze kaart kun je bij het online aanmelden direct aanschaffen, en is ook bij het informatiepunt op het evenemententerrein te koop. Bij vertrek vanaf het parkeerterrein vindt parkeerkaartcontrole plaats.

Met de auto

De route naar het parkeerterrein staat aangegeven met borden en tekstkarren met de verwijzing ‘Parkeren’. Voor het gebruik van het parkeerterrein moet een parkeerkaart worden gekocht. Deze kaart kun je bij het online aanmelden direct aanschaffen, en is ook in de informatietent op het evenemententerrein te koop. Bij vertrek vanaf het parkeerterrein vindt parkeerkaartcontrole plaats. 

Met de motor

Nabij de ingang van het evenemententerrein is een parkeerplaats voor motoren. De route naar deze locatie staat met borden ‘P Motoren’ aangegeven vanaf de provinciale weg. De parkeerlocatie is verhard en heeft 24 uur per dag toezicht. 

Met het OV

Vanaf NS-station Harderwijk vertrekt lijn 247 naar Walibi. Deze buslijn, de speciale Walibi Express, rijdt alleen tijdens openingstijden van het attractiepark. De dienstregeling is beschikbaar op https://9292.nl/. Reizen met lijn 247 kan gewoon met de OV-chipkaart. 

Als de Walibi Express niet rijdt, bieden onze vrijwilligers van de Vervoersdienst Opwekking de mogelijkheid in overleg te rijden van en naar NS-station Harderwijk of NS-station Dronten. De vrijwilligers zijn bereikbaar via telefoonnummer 088-352 67 70. 

Let op! Dit is geen alternatief als de lijndienst nog rijdt en vrijwilligers rijden alleen na telefonisch overleg. De Vervoersdienst rijdt van 19.00 – 23.45 uur.

Carpoolen

Wil je graag carpoolen naar het conferentieterrein of weer terug naar huis? Dan raden wij aan om je carpoolrit te regelen via deze website. Hier kun je gemakkelijk een carpoolrit zoeken en/of aanbieden. Vul het adres Walibi Holland in en kies voor de juiste datum. Overleg waar jullie elkaar ontmoeten en afzetten. Goedkoper, rustiger op de weg, en gezelliger!

Brengen en ophalen

Er is een speciale locatie ingericht voor het brengen en ophalen van daggasten en kampeerders, volg daarvoor de borden ‘Brengen/Ophalen’. Vanaf deze plek loop je het evenemententerrein op. Het brengen en ophalen van bezoekers op een andere locatie is niet toegestaan. 

Let op! Als je kampeerders met hun spullen naar de kampeerplek wil brengen of daar weer ophalen, volg dan de borden ‘Camping’ en zorg dat je meerijdt in de stroom met overige kampeerders. 

Met de (brom)fiets en lopend

Bezoekers die in de omgeving verblijven of wonen, kunnen het beste met de (brom)fiets of lopend naar het terrein komen. De (brom)fiets- en wandelroute naar het evenemententerrein staat met borden aangegeven en naast de ingang van het evenemententerrein is een fietsenstalling aanwezig.

Let op! Fietsen is op de programmaterreinen niet toegestaan vanwege de vele voetgangers. 

Toegankelijkheid

De Pinksterconferentie is voor iedereen! Ontdek wat we doen om de conferentie toegankelijk te maken voor mensen in een rolstoel of met een andere beperking.

Veelgestelde vragen

Is er een parkeerplaats voor mensen die rolstoelgebonden zijn?

Vlak bij de ingang van het evenemententerrein is een parkeerplaats voor mensen die rolstoelgebonden of zeer slecht ter been zijn. De route naar deze locatie staat met borden ‘P Mindervaliden’ aangegeven vanaf de provinciale weg. Om op dit parkeerterrein te mogen parkeren is een officiële gehandicaptenparkeerkaart nodig. 

Voor degenen die slecht ter been zijn, maar geen officiële gehandicaptenparkeerkaart hebben, rijdt onze pendeldienst vanaf de algemene parkeerplaats naar de brug aan de toegangscontrole. Je hoeft je hier niet van tevoren voor op te geven. 

Waar kan ik mijn motor parkeren?

Vlak bij de ingang van het evenemententerrein is een parkeerplaats voor motoren. De route naar deze locatie staat met borden ‘P Motoren’ aangegeven vanaf de provinciale weg. De parkeerlocatie is verhard en heeft 24 uur per dag toezicht.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media