Praktisch

Route en parkeren

De Pinksterconferentie wordt georganiseerd op het evenemententerrein van Walibi Holland, Spijkweg 30, 8256 RJ Biddinghuizen. Er zijn diverse vervoersmogelijkheden om het terrein te bereiken.

Met de auto

De route naar het parkeerterrein staat aangegeven met borden en tekstkarren met de verwijzing ‘Parkeren’. Voor het gebruik van het parkeerterrein moet een parkeerkaart worden gekocht. Deze kaart kun je bij het online aanmelden direct en is ook in de informatietent op het evenemententerrein te koop. Als kampeerder krijg je de kaart vooraf thuisgestuurd. Als daggast wissel je je digitale ticket op het terrein om voor een fysieke parkeerkaart. Bij vertrek vanaf het parkeerterrein vindt parkeerkaartcontrole plaats.

Met de motor

Nabij de ingang van het evenemententerrein is een parkeerplaats voor motoren. De route naar deze locatie staat vanaf de provinciale weg aangegeven met borden met de verwijzing ‘P Motoren’. De parkeerlocatie is verhard en heeft 24 uur per dag toezicht.

Met de (brom)fiets en lopend

Bezoekers die in de omgeving verblijven of wonen kunnen het beste met de (brom)fiets of lopend naar het terrein komen. De (brom)fiets- en de wandelroute naar het evenemententerrein staat met borden aangegeven. Naast de ingang van het evenemententerrein is een fietsenstalling aanwezig.

Let op! In verband met de veiligheid van de vele voetgangers op het terrein mogen fietsen niet meegenomen worden op het evenemententerrein. Je laat ze achter bij de fietsenstalling.

Met het OV

Vanaf NS-station Harderwijk vertrekt lijn 247 naar Walibi. Deze buslijn, de speciale Walibi Express, rijdt alleen tijdens de openingstijden van het attractiepark. De dienstregeling is beschikbaar op https://9292.nl/. Reizen met lijn 247 kan gewoon met de OV-chipkaart. 

Als de Walibi Express niet rijdt, bestaat de mogelijkheid gebruik te maken van het vervoer van Vervoersdienst Opwekking. De kosten voor deze rit zijn €2,50. We hebben per specifiek tijdstip plek voor max. 40 passagiers.

  • Van station Harderwijk naar het terrein van Opwekking:  op vrijdag, zaterdag en zondagavond rijden we elk uur van 19.00-00.00 uur. Bestel hier je ticket met een specifiek tijdstip.
  • Van het terrein van Opwekking naar Harderwijk: op vrijdag, zaterdag en zondagavond rijden we elk uur van 18.30-23.30 uur.  Bestel hier je ticket met een specifiek tijdstip.
  • Van en naar station Dronten rijden we alleen op afroep; neem daarvoor telefonisch contact met ons op en bestel daarna pas je ticket.

De vervoersdienst is tijdens de Pinksterconferentie te bereiken via het nummer 088 – 352 67 70.

Mensen met een handicap

Voor kampeerders: Tijdens de conferentie is een gedeelte van het kampeerterrein gereserveerd voor mensen met een handicap of die vanwege gezondheidsproblemen stroomvoorziening nodig hebben of niet ver kunnen lopen. Volg de aanrijroute zoals beschreven onder ‘Met de auto’.

Voor daggasten: Vlak bij de ingang van het evenemententerrein is een parkeerplaats voor mensen met een handicap. De route naar deze locatie staat met borden ‘P Mindervaliden’ aangegeven vanaf de provinciale weg. Om op dit parkeerterrein te mogen parkeren is een wettelijke gehandicaptenparkeerkaart nodig.

Carpoolen

Wil je graag carpoolen naar het conferentieterrein of weer terug naar huis? Dan raden wij aan om je carpoolrit te regelen via deze website. Hier kun je gemakkelijk een carpoolrit zoeken en/of aanbieden. Vul het adres Walibi Holland in en kies voor de juiste datum. Overleg waar jullie elkaar ontmoeten en afzetten. Goedkoper, rustiger op de weg en gezelliger! 

Brengen en ophalen

Er is een speciale locatie ingericht voor het brengen en ophalen van daggasten en kampeerders; volg daarvoor de borden ‘Brengen/Ophalen’. Vanaf deze plek loop je direct het evenemententerrein op. Het brengen en ophalen van bezoekers op een andere locatie is niet toegestaan. 

Let op! Als je kampeerders met hun spullen naar de kampeerplek wilt brengen of daar weer wilt ophalen, volg dan de borden ‘Camping’ en zorg dat je meerijdt in de stroom met overige kampeerders. 

Toegankelijkheid

De Pinksterconferentie is voor iedereen! Ontdek wat we doen om de conferentie toegankelijk te maken voor mensen in een rolstoel of met een andere beperking.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.