Skip to main content

Volwassenen

De grote samenkomsttent op het hoofdterrein biedt plaats aan duizenden bezoekers. Een geweldige plek om samen God te aanbidden, te luisteren naar levensveranderende prediking en je te laten raken door onze God. Ieder jaar stellen we een uiteenlopend aanbod van inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland samen die ieder vanuit hun eigen invalshoek het thema – dit jaar: ‘Dichterbij’ – uitwerken. Kom met verwachting!

 • Vrijdag

 • Zaterdag

 • Zondag

 • Maandag

 • 19.30 – 21.30 uur
  Ds. Chris van Zwol

  Wees welkom in Mijn aanwezigheid

  Door heel de Bijbel heen lezen we over mensen die als dood neervallen voor Gods glorie. Zo ook in Openbaring 1 wanneer de apostel Johannes Jezus ontmoet. Gods licht is te fel voor ons. In Jezus’ reactie ontdekken we het goede nieuws dat wij welkom zijn in Gods aanwezigheid.

  Samenkomst – Grote tent

 • 22.00 – 23.00 uur
  Gebedsconcert met Joke Buis & Band

  Grote tent

 • 10.00 – 12.00 uur
  Pete Greig

  It’s all about the presence of God

  Het is de aanwezigheid van God, en alleen de aanwezigheid van God, die ons onderscheidt van de cultuur waarin we leven. Niet onze programma’s, producten en persoonlijkheden, niet onze gebouwen en onze merken maken het verschil. Het is onze intimiteit met Jezus. Mozes begreep dat de aanwezigheid van God alles is. Wij zijn gemaakt om God te kennen en gekend te zijn door God.

  Pete Greig (VK) is de oprichter van de wereldwijde 24-7 gebedsbeweging, en is daarnaast actief in verschillende projecten. Als leden van de Order of the Mustard Seed veranderen Pete en zijn vrouw Sammy één van de oudste gebedshuizen in Engeland in een eigentijds centrum van ontmoeting, educatie en ondernemerschap: ed21, een beweging met het verlangen dat ‘elk persoon op aarde een authentieke ontmoeting heeft met Jezus Christus door de kracht en aanwezigheid van de Heilige Geest vóór Pinksteren 2033’.

  Samenkomst – Grote tent

 • 14.00 – 15.00 uur
  Seminar met William Boné

  Leven door de Geest is leven in vrijheid

  Ontdek de vrijheid van leven door de Geest! In dit inspirerende seminar leer je in zeven belangrijke stappen hoe je de Heilige Geest ruimte kunt geven in je leven. Neem je bijbel mee, want we gaan ons verdiepen in het Woord van God. Des te meer we beseffen dat Jezus door Gods Geest in ons woont, des te meer Hij zichtbaar wordt in ons leven.

  Seminar – Grote tent

 • 16.00 – 17.30 uur
  Concert Opwekkingband

  Met opname livevideo’s van de nieuwe Opwekkingsliederen.

  Grote tent

 • 19.30 – 22.00 uur
  Godwin Arhin en Gertrude Boon

  Wie volg je?

  Zoveel stemmen. De één roept nog harder dan de ander en dan heb je ook nog Gods stem. Naar wie luister je? Wie krijgt de meeste aandacht? Wat vertellen jouw keuzes en daden? Wie volg je werkelijk? God wil graag jouw nummer een zijn in alles. Is Hij ook die van jou?
  Als christen ervaar je soms uitdagingen en negatieve emoties. In gesprekken met God kan je dan verdedigend reageren, wat begrijpelijk is. In deze moeilijke momenten wil God dichtbij zijn en ondersteunen, Hij heeft echter ook een opdracht voor ons. Sta je op zo’n moment nog open voor zijn leiding?

  Samenkomst – Grote tent

 • 22.00 – 23.00 uur
  Open Heaven Worship o.l.v. Julian Goedhart

  Grote tent

 • 10.00 – 12.00 uur
  Ruben Flach – Viering Heilig Avondmaal

  ‘Dichterbij’ een opwekking

  Hebben we een opwekking nodig? Wat zegt de Bijbel hierover en wat leren we van de vele opwekkingen in de geschiedenis? Gebed blijkt een belangrijke sleutel in de vernieuwing van de kerk en Gods werk door ons heen. Laat ‘doe het opnieuw Heer’ ons gebed zijn.

  Ruben Flach (54 jaar) is getrouwd met Mirjam en vader van twee jongvolwassenen. Ruben woonde 27 jaar in Brazilië waar hij zendeling en voorganger was. Sinds 2015 leidt hij als algemeen directeur het werk van Opwekking. Daarnaast spreekt hij in diverse gemeenten en is hij actief als aanbiddingsleider.

  Samenkomst – Grote tent

 • 14.30 – 16.00 uur
  Sing-in

  Met Reni & Elisa Krijgsman & Family

  Elk jaar weer een hoogtepunt tijdens de Pinksterconferentie: de Sing-in! Met meer dan 50 duizend mensen zingen we samen in de openlucht tot eer van Koning Jezus. Dit jaar wordt de Sing-in geleid door Reni en Elisa Krijgsman & Band. Met een geweldige mix aan gouwe ouwe Opwekkingsliederen, nieuwe liederen en natuurlijk een blokje voor de kinderen! Ben jij er ook bij?

  Sing-interrein

  • 16.30 – 17.30 uur
   Seminar met ds. Kees Kant

   Hoe Israël ons dichter bij Jezus brengt

   Grote tent

  • 19.30 – 22.00 uur
   Jirska Alberts – Gebed voor de zieken

   Wat wil je dat Ik voor je doen zal?

   Jezus herstelt, vernieuwt, bevrijdt en geneest. Zo wordt zijn koninkrijk zichtbaar. Hij nodigt je uit om dichterbij te komen, zodat Hij je kan vragen: ‘Wat wil je dat Ik voor je doe?’ Soms doet Hij dan precies waar we op hopen, maar soms ook niet. Ook dan bouwt Hij zijn koninkrijk. 

   Aansluitend aan de preek wordt er gebeden voor de zieken o.l.v. Jirska Alberts en Ruben Flach.

   Samenkomst – Grote tent

  • 10.00 – 12.00 uur
   Henk Stoorvogel

   Gesynchroniseerd met Christus

   Aan het eind van een fantastische conferentie gaan we ieder weer ons weegs. Hoe blijven we ook in de drukte van alledag afgestemd op Jezus? Vanuit Matteüs 11 deelt Henk sleutels om met de drie grote uitdagingen van het leven als volgeling van Jezus om te gaan.

   Samenkomst – Grote tent

  • 14.00 – 15.30 uur
   Slotconcert met InSalvation & Friends

   Grote tent

  Sprekers

  We zijn enorm enthousiast over de sprekers die ons tijdens de Pinksterconferentie gaan meenemen in het thema ‘Dichterbij’. Maak snel kennis met ze!