Praktisch

Verkoop en betalen

Naast alle programmatenten die je kunt bezoeken, zorgen we er natuurlijk ook voor dat je op het conferentieterrein bij diverse cateringpunten lekker eten en drinken kunt kopen. Ook hebben we een kampwinkel (Shopwekking) ingericht waar je terechtkunt voor basic levensbehoeften, en een lectuur- en muziektent vol boeken, muziek, gifts en meer – daar kun je als tiener ook je polsbandje voor de Teenzone afhalen.

Betalen op het terrein

Kun je afrekenen met pin op het terrein?

Overal op het terrein kun je betalen met je pinpas: of je nu iets lekkers in de snacktent koopt, een boek in de lectuurtent of een tandenborstel in Shopwekking.

Kun je nog betalen met kronen?

We hebben afscheid genomen van de munten (kronen); je kunt er dus niet meer mee afrekenen.

Is het mogelijk om met contant geld te betalen?

Op de Pinksterconferentie zijn er nog een paar plekken waar je met contant geld kunt betalen:

  • bij de toegangscontrole
  • bij het infopunt
  • bij de lectuurtent (bij 2 kassa’s)

Bij alle andere voorzieningen kun je betalen met je pinpas of met je Pinksterconferentie betaalkaart.

Hoe werkt de Pinksterconferentie betaalkaart?

Vorig jaar hebben we de Pinksterconferentie betaalkaart geïntroduceerd omdat er niet meer met muntjes (kronen) betaald kan worden en slechts op een paar plekken met contant geld. Bovendien blijft het met de betaalkaart mogelijk om je kinderen wat tegoed te kunnen geven om wat leuks of lekkers te kopen op de Pinksterconferentie zonder dat je meteen je pinpas aan hen hoeft mee te geven.

Uitleg en voorwaarden gebruik Pinksterconferentie betaalkaart:

  • De betaalkaart kan alleen gebruikt worden tijdens de Pinksterconferentie. Op bijna alle horeca punten op het terrein kan met de kaart betaald worden. Dit geldt niet voor de lectuurtent.
  • De aanschaf van de kaart kost eenmalig € 1,00. De kaart blijft jouw eigendom. Je kunt herhaaldelijk saldo op de kaart laten zetten bij de oplaadpunten.
  • De kaart is niet op naam geregistreerd en is dus net als een cadeaukaart te gebruiken voor wie hem heeft.
  • Saldo dat je over hebt, wordt niet terugbetaald maar blijft wel geldig. Het saldo kan aan het einde van de conferentie worden opgemaakt of bewaard worden tot volgend jaar.
  • In het jaar van afgifte garandeert Opwekking de technische werking van de kaart.
  • Indien de kaart het jaar daarna of later technisch niet meer functioneert, kun je geen aanspraak maken op het saldo dat er mogelijk nog op stond.

Lectuur- en muziektent

Zijn er alleen boeken en muziek te koop in de lectuur- en muziektent?

Naast de nieuwste – en oudere – uitgaven van Opwekking en een uitgebreid assortiment boeken en gifts, worden er ook cd’s, dvd’s, kleding en kaarten verkocht.

En er zijn de hele conferentie aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Handig: alle materialen in de tent kun je ook betalen met de Pinksterconferentie betaalkaart!

Wanneer is de lectuur- en muziektent open?

Openingstijden lectuur- en muziektent:

Vrijdag 11.00 – 22.30 uur
Zaterdag 09.15 – 22.30 uur
Zondag 09.15 – 10.15 uur
  11.30 – 19.30 uur
  21.30 – 23.00 uur
Maandag 09.15 – 17.00 uur
Zijn er ook activiteiten in de lectuur- en muziektent?

Tijdens het weekend vinden er signeersessies plaats met schrijvers en/of muzikanten. Leuk om je net gekochte boek of cd te laten signeren!

Shopwekking

Is er een kampwinkel op het terrein?

In de Shopwekking – de kampwinkel van de conferentie – kun je terecht voor diverse soorten basic levensbehoeften, zoals tandenborstels, toilet- en kampeerartikelen. Ook kun je er je telefoon opladen (neem wel je eigen oplaadsnoer mee) of een powerbank kopen (een kleine opgeladen accu om je telefoon op te laden). Je kunt de powerbank zodra deze leeg is voor een klein bedrag ook weer opladen. 

Nieuw dit jaar: je kunt ook bij de Shopwekking terecht voor kleine lockerkasten. Deze kasten worden per dag verhuurd voor een tarief van € 10,- en borg van € 10,-. Retouren binnen openingstijden.

Het gebruik van de lockers en oplaadservice is op eigen risico. Opwekking kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of verlies.

Kan ik in de Shopwekking mijn telefoon of powerbank opladen?

In de Shopwekking kun je je telefoon opladen of een powerbank kopen (een kleine opgeladen accu om je telefoon op te laden). Je kunt de powerbank zodra deze leeg is voor een klein bedrag ook weer opladen.

Het gebruik van de lockers en oplaadservice is op eigen risico. Opwekking kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of verlies.

Waar vind ik de Shopwekking?

Je vindt de Shopwekking bij de voetgangersbrug tegenover het Kinderplein. 

Hoe laat is de Shopwekking open?

De Shopwekking is vrijdag vanaf 15.00 tot 23.00 uur, zaterdag en zondag van 08.30 tot 23.00 uur en maandag an 08.30 tot 15.00 uur geopend.

Catering

Waar op het terrein vind ik de catering?

Over het hele conferentieterrein komt je cateringpunten tegen: op het hoofdterrein, langs de MissionBoulevard en op het jongerenterrein. Een deel van de catering wordt verzorgd door Opwekking, waar we werken met vrijwilligers. Het cateringaanbod wordt aangevuld met externe cateraars. Ook kun je op een aantal andere plekken terecht voor drinken en snacks, veelal in combinatie met een stand of als programmaonderdeel. Bij deze cateringpunten wordt meestal ook gewerkt met vrijwilligers. 

Is er een overzicht van alle cateringpunten?

In onze conferentieapp kun je iedere cateraar en het bijbehorende assortiment vinden. Ook kun je zien waar op het terrein de cateraar zich bevindt. 

Kan ik ergens verse broodjes kopen?

In de snacktent op het hoofdterrein kun je – naast snacks zoals patat en koffie – lekkere verse broodjes kopen. Onbelegde broodjes zijn ’s morgens van 07.00 tot 10.00 uur verkrijgbaar, belegde broodjes vanaf 10.00 uur. Je kunt de broodjes ter plekke kopen in de snacktent en in het snackpunt De Boulevard. 

Is je vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via registratie@opwekking.nl.

Voorzieningen

Om je verblijf op het conferentieterrein zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken, hebben we diverse voorzieningen in het leven geroepen.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.