Skip to main content

Praktisch

Verkoop en betalen

Naast alle programmatenten die je kunt bezoeken, zorgen we er natuurlijk ook voor dat je op het conferentieterrein bij diverse cateringpunten lekker eten en drinken kunt kopen. Ook hebben we een kampwinkel (Shopwekking) ingericht waar je terechtkunt voor basic levensbehoeften, en een lectuur- en muziektent vol boeken, muziek, gifts en meer – daar kun je als tiener ook je polsbandje voor de Teenzone afhalen.

Betalen op het terrein

Kun je afrekenen met pin op het terrein?

Overal op het terrein kun je betalen met je pinpas: of je nu iets lekkers in de snacktent koopt, een boek in de lectuur- en muziektent, of een tandenborstel in de Shopwekking.

Is het mogelijk om met contant geld te betalen?

Op de Pinksterconferentie zijn er nog een paar plekken waar je met contant geld kunt betalen:

 • Bij de toegangscontrole;
 • Bij het Infopunt;
 • Bij de lectuur- en muziektent (bij 2 kassa’s).
Hoe kun je betalen met de Pinksterconferentie-betaalkaart?

Uitleg en voorwaarden gebruik Pinksterconferentie-betaalkaart:

 • De betaalkaart kan alleen gebruikt worden tijdens de Pinksterconferentie. Op bijna alle horecapunten op het terrein kan met de kaart betaald worden.
 • De aanschaf van de kaart kost eenmalig € 1,00. De kaart blijft jouw eigendom. Je kunt herhaaldelijk saldo op de kaart laten zetten bij de oplaadpunten.
 • De kaart is niet op naam geregistreerd en is dus net als een cadeaukaart te gebruiken door wie hem heeft.
 • Saldo dat je over hebt, wordt niet terugbetaald, maar blijft wel geldig. Het saldo kan aan het einde van de conferentie worden opgemaakt of bewaard worden tot volgend jaar.
 • In het jaar van afgifte garandeert Opwekking de technische werking van de kaart.
 • Indien de kaart het jaar daarna of later technisch niet meer functioneert, kun je na aanschaf van een nieuwe kaart het saldo over laten zetten bij één van de oplaadpunten.

Lectuur- en muziektent

Zijn er alleen boeken en muziek te koop in de lectuur- en muziektent?

Naast de nieuwste – en oudere – uitgaven van Opwekking en een uitgebreid assortiment boeken en gifts, worden er ook kaarten en kleding verkocht.

Daarnaast zijn er tijdens de hele conferentie aantrekkelijke acties en aanbiedingen. Handig: alle materialen in de tent kun je ook betalen met de Pinksterconferentie-betaalkaart!

Wanneer is de lectuur- en muziektent open?

Openingstijden lectuur- en muziektent:

Vrijdag

11.00-22.45 uur

Zaterdag

09.15-22.45 uur

Zondag

09.15-22.45 uur

Maandag

09.15-17.00 uur

Zijn er ook activiteiten in de lectuur- en muziektent?

Tijdens het weekend vinden er signeersessies plaats met schrijvers en/of muzikanten. Leuk om je net gekochte boek of cd te laten signeren!

Shopwekking

Is er een kampwinkel op het terrein?

In de Shopwekking – de kampwinkel van de conferentie – kun je terecht voor diverse soorten basic levensbehoeften:

 • Houdbare etenswaren zoals pasta, rijst, snoep en suiker;
 • Kampeerartikelen zoals slaapzak, shampoo, slippers;
 • Drinken en ijs;
 • Oplaadpunt voor mobiele telefoons en powerbanks. Neem wel je eigen oplaadsnoer en blokje mee om op te kunnen laden. Tevens bestaat de mogelijkheid om een powerbank in de winkel te kopen.

Daarnaast kun je in de Shopwekking terecht om je digitale parkeerkaart (je QR-code) om te zetten naar een fysieke kaart. En als je een plek zoekt om je spullen veilig op te bergen, kun je in de Shopwekking een kleine lockerkast huren. Handig wanneer je als daggast je handen vrij wil hebben of met de motor bent.

 • De lockerkasten worden per dag verhuurd voor een tarief van € 10,- en een borg van € 10,-.
 • Bij het inleveren van je sleutel wordt de borg teruggestort op je Pinksterconferentie-betaalpas.
 • De lockerkastsleutels dienen binnen openingstijden weer ingeleverd te zijn.

Het gebruik van de lockers is op eigen risico. Opwekking kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of verlies.

Kan ik in de Shopwekking mijn telefoon of powerbank opladen?

In de Shopwekking kun je je telefoon opladen of een powerbank kopen (een kleine opgeladen accu om je telefoon op te laden). Je kan de powerbank zodra deze leeg is voor een klein bedrag ook weer opladen. Neem voor het opladen van je telefoon wel even je eigen kabeltje en stekker mee.

Het gebruik van de oplaadservice is op eigen risico. Opwekking kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade of verlies.

 

Waar vind ik de Shopwekking?

Je vindt de Shopwekking bij de voetgangersbrug tegenover het Kinderplein. 

Hoe laat is de Shopwekking open?

De Shopwekking is vrijdag vanaf 15.00 tot 23.00 uur, zaterdag en zondag van 08.30 tot 23.00 uur en maandag van 08.30 tot 15.00 uur geopend.

Catering

Waar op het terrein vind ik de catering?

Over het hele conferentieterrein kom je cateringpunten tegen: op het hoofdterrein, langs de Boulevard en op het jongerenterrein. Een deel van de catering wordt verzorgd door Opwekking, waar we werken met vrijwilligers. Het cateringaanbod wordt aangevuld met externe cateraars. Ook kun je op een aantal andere plekken terecht voor drinken en snacks, veelal in combinatie met een stand of als programmaonderdeel. Bij deze cateringpunten wordt meestal ook gewerkt met vrijwilligers.

Is er een overzicht van alle cateringpunten?

In onze conferentieapp kun je iedere cateraar en het bijbehorende assortiment vinden. Ook kun je zien waar op het terrein de cateraar zich bevindt. 

Kan ik ergens verse broodjes kopen?

In de snacktent op het hoofdterrein kun je – naast snacks zoals patat en koffie – lekkere verse broodjes kopen. Onbelegde broodjes zijn ’s morgens van 07.00 tot 10.00 uur verkrijgbaar, belegde broodjes vanaf 10.00 uur. Je kunt de broodjes ter plekke kopen in de snacktent en in het snackpunt De Boulevard. 

Is je vraag niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via registratie@opwekking.nl.

Voorzieningen

Om je verblijf op het conferentieterrein zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken, hebben we diverse voorzieningen in het leven geroepen.