Aanmelden

Groepen

Ben je van plan met meer dan 25 personen naar de Pinksterconferentie te komen, dan kun je je als grote groep aanmelden. Per groep wijs je iemand aan als (enige!) contactpersoon, en die ontvangt van ons alle informatie om opgave van het aantal benodigde plaatsen te kunnen doen. Naar aanleiding van die opgave wordt de contactpersoon kort voor de conferentie geïnformeerd over de plaats die aan jullie groep is toegewezen. Het is niet meer mogelijk om je als contactpersoon grote groep aan te melden: de sluitingsdatum was 5 mei om 12.00 uur.

Veelgestelde vragen

Heb je het antwoord op jouw vraag nog niet gevonden? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen: daar vind je antwoorden op een groot aantal praktische vragen. 

Wijzigen of annuleren

Het is niet mogelijk om je aanmelding voor de Pinksterconferentie te annuleren. Voor meer informatie hierover kun je onze algemene voorwaarden raadplegen. Wil je iets wijzigen in je aanmelding? Stuur dan een mailtje naar registratie@opwekking.nl. Vergeet niet je reserveringsnummer te noemen. Die vind je in de bevestigingsmail. Gaat het om een financiële wijziging? Laat dan de hoofdboeker contact met ons opnemen.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media