Skip to main content

Praktisch

Conferentie FAQ

Aankomst en vertrek

Ik heb mijn bevestiging per post nog niet ontvangen of er ontbreken spullen, wat nu?

Wanneer je de bevestiging niet (op tijd) hebt ontvangen, dan is dat geen probleem. Neem je bevestigingsmail en je registratienummer mee naar de conferentie, dan kunnen wij bij aankomst de aanmelding handmatig verifiëren.

Mijn bandje is beschadigd geleverd. Wat nu?

Dit maken wij ter plekke voor je in orde bij de toegangscontrole. Neem jij je beschadigde bandje mee?

Ik wil toch komen kamperen. Kan ik mij nog aanmelden?

Je kunt je helaas niet meer aanmelden om te kamperen bij ons, we zitten helemaal vol! Als je nog wel een plekje bij iemand in de tent of caravan kan krijgen, dan kan je nog wel langs komen. Je kunt je ter plekke aannmelden en met pin betalen.

LET OP: het is echt niet toegestaan om je eigen kampeermiddel mee te nemen!

Je kunt nog wel kijken of er plek is op een camping in de buurt. Dan kom je gewoon als daggast bij ons langs. We zien uit naar je komst!

Vanaf hoe laat kan ik als daggast op het parkeerterrein terecht?

Het parkeerterrein is nooit gesloten (je kunt er altijd vanaf), maar de toegang gaat op zaterdag/ zondag/ maandag om 08.00 uur open. Op vrijdag kun je vanaf 09.00 uur als daggast op het parkeerterrein terecht.

Wij kunnen toch niet komen. Kan ik nog annuleren?

Annuleren is niet mogelijk. Raadpleeg hiervoor onze evenementenvoorwaarden.

Route en parkeren

Hoe kom ik aan een parkeerkaart als daggast?

Een parkeerkaart kun je vooraf online kopen of ter plekke kopen bij het infopunt, Shopwekking en de toegangscontrole. Mocht je de parkeerkaart van tevoren online hebben gekocht, dan moet je de digitale parkeerkaart omruilen voor een fysieke parkeerkaart! Dit kan bij het infopunt, Shopwekking en de toegangscontrole. Je laat hiervoor de QR-code scannen die op het ticket staat.

Bij het uitrijden leg je de parkeerkaart ingevuld en duidelijk zichtbaar onder de voorruit, zodat de controleur deze goed kan zien.

Hoe kom ik aan een parkeerkaart als kampeerder?

 Een parkeerkaart kun je ter plekke kopen bij de toegangscontrole. Bij het uitrijden leg je de parkeerkaart ingevuld en duidelijk zichtbaar onder de voorruit, zodat de controleur deze goed kan zien.

Hoe kom ik op het terrein?

Via deze link kun je informatie vinden over de diverse vervoersmogelijkheden om het terrein te bereiken. Dit gaat over de auto, motor, (brom)fiets, lopend, het ov, mensen met een handicap, carpoolen en brengen en ophalen.

Toegankelijkheid

Ik ben slecht ter been, maar niet in het bezit van een wettelijke gehandicaptenparkeerkaart. Wat nu?

Ben je in het bezit van een wettelijke gehandicaptenparkeerkaart, dan kun je als daggast je auto dichterbij parkeren. De route naar deze locatie staat met borden ‘P Mindervaliden’ aangegeven vanaf de provinciale weg.

Ben je slecht ter been, maar niet in het bezit van een wettelijke gehandicaptenparkeerkaart, dan rijdt onze vervoer- en pendeldienst vanaf de parkeerplaats naar de ingang van het terrein. Je hoeft je hier niet van tevoren voor op te geven. Natuurlijk kun je ook iemand die slecht ter been is afzetten op het halen- en brengen punt en de auto daarna zelf parkeren. Vanaf dat punt worden bezoekers ook geholpen om de ingang van het terrein te bereiken.

Daggast

Ik wil als daggast de conferentie bezoeken. Hoe werkt dat?

Je moet je van te voren aanmelden als daggast. Je toegangsbewijs krijg je bij de ingang op vertoon van je ticket met QR-code. Het kost €2,25 per persoon per dag. Mocht je spontaan besluiten langs te willen komen, dan kan dat. Bij de toegangspoorten kun je ook een dagticket kopen.

Meewerken

Ik heb mijn toegangsbandjes/parkeerkaart niet thuis ontvangen en ben al op het evenemententerrein. Wat moet ik doen?

Je kunt gewoon naar het terrein komen. Dit lossen we ter plekke voor je op bij de toegangscontrole.

Hoe bereik ik een vrijwilliger of medewerker?

Kijk in het Infoboek op het medewerkersgedeelte van de app ‘Opwekking 2023’. Hier vind je alle telefoonnummers en e-mailadressen van medewerkers. Wellicht kun je iemand anders bellen die kan helpen.

Ik heb mij aangemeld om te komen helpen, maar ik kan toch niet komen. Wat nu?

Wil je dit doorgeven aan je coördinator? Kijk in het Infoboek op het medewerkersgedeelte van de app ‘Opwekking 2023’. Hier vind je alle telefoonnummers en e-mailadressen van medewerkers.

Ik kom op vrijdag aan en moet meteen aan de slag. Hoe voorkom ik dat bij het terrein in de rij sta?

Bij aankomst volg je de borden naar Camping. Aangekomen bij de buffer kun je op vertoon van je toegangsbewijs uit JOS (en je kampeerbevestiging die je van kantoor hebt gehad) in de rij gaan staan die speciaal voor medewerkers is bedoeld. Deze rij loopt naar verwachting vlot(ter) door.

Ik wil toch nog graag meewerken, kan dat?

Ja, dat kan zeker, wat fijn! Je kunt je melden bij het vrijwilligerspunt melden of inschrijven via de vacaturepagina.

Mijn vraag staat er niet tussen, maar ik heb wel een vraag over mijn rol/taak als medewerker of de voorzieningen die daarvoor zijn.

Kijk in het Infoboek op het medewerkersgedeelte van de app ‘Opwekking 2023’. Je kunt daar inloggen met je inloggegevens van JOS. Staat daar ook niet het antwoord op je vraag, zoek dan contact met jouw coördinator.