Skip to main content

Promotie

Exposeren

Promoot je organisatie in je eigen stand! We hebben een ruime keuze aan stands op diverse locaties en in diverse prijscategorieën. Wil je een stand buiten? Kies dan voor een plek op de Plaza, een plek vol reuring in het hart van de conferentie, of op de Boulevard, waar mensen vanaf de loopbrug meteen al het conferentiegevoel beleven. Op de Plaza en Boulevard kun je als organisatie je eigen tent huren. Liever een plekje binnen? Dan ben je welkom in de Expo, waar ongeveer 80 organisaties zich kunnen presenteren in een kleine setting.

De Boulevard is opgedeeld in een aantal pleinen met elk een aantal stands, een horecapunt met terras en een attractie. Een attractie wordt bedacht en beheerd door een exposant. Iets voor jou? Dan horen we dat graag! Enkele pleinen hebben een thema zoals het Geloof & Werkplein; andere themapleinen zijn nog in ontwikkeling.

Boulevard

De Boulevard is opgezet langs de weg waar bezoekers het terrein van de Pinksterconferentie oplopen, onderaan de loopbrug. De opzet is dusdanig dat de bezoeker het gevoel krijgt daar al de Pinksterconferentie ‘binnen te wandelen’, en niet pas op het hoofdterrein. Op de Boulevard vind je ook het Geloof en Werkplein.

Expo

De Expo is een grote tent op het hoofdterrein waar ongeveer 80 organisaties zich kunnen presenteren in kleine setting.

Plaza

De Plaza is het plein voor de Expo op het hoofdterrein van de conferentie. Een plein waar veel reuring is, in het hart van de conferentie.

Geloof en Werkplein

Het Geloof en Werkplein, het plein waar we vormgeven aan christen-zijn op je werk. Veel christenen brengen veel tijd door op hun werk. Vanuit dit plein willen we meewerken aan het bouwen van een cultuur (op je werk) die het Koninkrijk weerspiegelt. Op dit plein kunnen bezoekers in contact komen met christelijke ondernemers, coaches en vacatures vinden.

Algemene info

  • Op de plattegrond staan zones aangegeven. De zone bepaalt de grondprijs van de stand. 
  • De prijs van een standpack is opgebouwd uit de kosten van de plek, de tent, infrastructuur en een digitale plek. Bij de pack is altijd een aantal toegangs- en parkeerkaarten inbegrepen. Naar keuze kun je een aantal add-ons toevoegen, zoals wifi. De inrichting van je stand kan verzorgd worden door Ben de Wild Productions.
  • Op basis van de wensen die je kenbaar maakt bij het inschrijven, ontvang je van ons een offerte. Lees voordat je je aanmeldt goed de algemene voorwaarden en meest gestelde vragen. 

Expo

In de Expo is plek voor 80 organisaties om zich te presenteren. De Expo staat midden in het hart van de conferentie en is een trekpleister voor de bezoekers van de Pinksterconferentie. 

Inhoud pack: plek in de Expo, toebehoren stand, centrale verlichting en elektra (6 ampère), gebruik wifi en 1 parkeerkaart voor parking C en een aantal reguliere dag- en parkeerkaarten.

Stand A en B hebben houten achterwand en zijkant. Er is een tafel en 2 stoelen inbegrepen.

Stand C is ingericht met vloerbedekking, statafel en twee krukken, pipe en drape als achterwand en logo bord. Daarnaast is het mogelijk voor stand A, B en C een achterwand met opdruk te bestellen. Deze wordt voor je gedrukt en geplaatst.

Extra’s: meubilair, advertentie, commercial, banner.

Prijzen voor 2025 worden nog bekendgemaakt.

Pagode – Plaza & Boulevard

Pagodes zijn de bekende vierkante witte tentjes met puntdak. De maat is 5 x 5 meter. Alle zijden van een pagode kunnen open. Voor de pagode liggen vlonders tot aan het verharde pad. 

Inhoud pack: huur en plaatsing, vlonder vloer in en voor de pagode, verlichting, elektra (6 ampère), grondprijs, een banner voor de tent met organisatienaam (0,6 x 5 meter), 1 parkeerkaart voor parking C, en een aantal reguliere dag- en parkeerkaarten.

Extra’s: wifi (inbegrepen op de Plaza), krachtstroom, meubilair, advertentie, commercial, banner, vacature advertentie op Geloof & Werkplein.

Prijzen voor 2025 worden nog bekendgemaakt.

Pagode – Geloof & Werkplein

Op het Geloof & Werkplein is er plek voor christelijke ondernemers die (op het werk) de cultuur van het koninkrijk weerspiegelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de visie en het profiel van exposanten op dit plein. We bieden 5 x 5 pagodes aan, voorzien van een standmeubel met achterwand. Voor de pagodes ligt een prachtig terras.

Inhoud pack: huur en plaatsing, vlonder vloer in en voor de pagode, verlichting, elektra (6 ampère), grondprijs, een bannertoren voor vacatures, 1 parkeerkaart voor parking C, en een aantal reguliere dag- en parkeerkaarten.

Extra’s: krachtstroom, meubilair, commercial, banner.

Prijzen voor 2025 worden nog bekendgemaakt.

Talamanca – Plaza & Boulevard

De Talamanca is een prachtige open punttent, met een paal in het midden. Het tentdoek staat in stervorm geplaatst. De standaardmaat is 7 × 11 meter. Alle zijden van de Talamanca zijn open.

Inhoud pack: huur en plaatsing, vlondervloer onder Talamanca, verlichting, elektra (6 ampère), grondprijs, banner voor de tent met organisatienaam (0,6 x 5 meter), 1 parkeerkaart voor parking C, en een aantal reguliere dag- en parkeerkaarten.

Extra’s: wifi (inbegrepen op Plaza), krachtstroom, meubilair, advertentie, commercial, banner, vacature advertentie op Geloof & Werkplein.

Prijzen voor 2025 worden nog bekendgemaakt.

Stretchtent – Boulevard

Een lage open tent met veel ruimte, die makkelijk toegankelijk is voor bezoekers. De stretchtent bieden we aan in de standaardmaat 10 × 10 meter, andere maat kan in overleg. 

Inhoud pack: huur en plaatsing, vlondervloer onder tent, verlichting, electra (6 ampère), grondprijs, banner voor de tent met organisatienaam (0,6 x 5 meter), 1 parkeerkaart voor parking C, en een aantal reguliere dag- en parkeerkaarten.

Extra’s: wifi, krachtstroom, meubilair, advertentie, commercial, banner, vacature advertentie op Geloof & Werkplein

Prijzen voor 2025 worden nog bekendgemaakt.

Aluhal – Boulevard

Een aluhal is een tent met veel mogelijkheden, niet alleen qua uitstraling, maar ook qua inrichting. Een aluhal is ruim en daardoor geschikt om een zithoek, kroonluchters of scheidingswanden te plaatsen. Je kunt bij een aluhal kiezen voor een witte of transparante versie. Er kan ook een combinatie gemaakt worden van een wit dak en transparante wanden. Alle zijden van een aluhal kunnen open.

Inhoud pack: huur en plaatsing, vlondervloer onder tent, verlichting, electra (6 ampère), grondprijs, een dubbele banner voor de tent met organisatienaam (0,6 x 5 meter), 1 parkeerkaart voor parking C, en een aantal reguliere dag- en parkeerkaarten.

Extra’s: wifi, krachtstroom, meubilair, advertentie, commercial, banner, vacature advertentie op Geloof & Werkplein.

Prijzen voor 2025 worden nog bekendgemaakt.

Vrije ruimte – Boulevard

De optie vrije ruimte is bedoeld voor organisaties die een grote stand willen met eigen voertuigen, of een constructie die meegenomen moet worden in de vergunningaanvraag. Aanvragen voor de vrije ruimte kunnen ingediend worden tot 1 februari.

Inhoud pack: banner bij de plek met organisatienaam (0,6 x 5 meter), 1 parkeerkaart voor parking C, en een aantal reguliere dag- en parkeerkaarten.

Extra’s: wifi, (kracht)stroom, meubilair, advertentie, commercial, banner, vacature advertentie op Geloof & Werkplein.

Prijzen voor 2025 worden nog bekendgemaakt.

Adverteren

Naast de mogelijkheden om je organisatie ter plekke te promoten, zijn er ook andere opties. Plaats een advertentie, maak reclame op bannertorens, of wat dacht je van een promofilmpje?