Skip to main content
11 mei 2021

Download de gratis Opwekking conferentie-app en mis niets

Met de conferentie-app van Opwekking heb je altijd alle actuele programma-informatie bij de hand en blijf je op de hoogte van het laatste conferentienieuws. Daarnaast kun je via de app de livestreams volgen – waar je ook bent. Ontdek alle mogelijkheden van de conferentie-app en download hem vandaag nog!

Welk programma vind je in welke stream? En hoe laat moet je klaar zitten om lekker mee te zingen met de Sing-in? In de app zijn handige tools gebouwd om ervoor te zorgen dat je niets hoeft te missen van de Pinksterconferentie!

  • Programmaoverzicht – Het programma van het hele weekend gestructureerd per dag, per terrein of per thema. Bekijk bijvoorbeeld wanneer er seminars en andere programma-onderdelen plaats¬vinden of hoe laat je kunt aanschuiven voor een goed gesprek en interactie met andere tieners of jongeren.
  • Stel je eigen programma samen – Markeer jouw favorieten en stel zo je persoonlijke conferentieprogramma samen.
  • Sing-in – Alle liederen die tijdens de Sing-in worden gezongen gemakkelijk en overzichtelijk bij elkaar. (alleen zichtbaar tijdens de Sing-in)

De Opwekking conferentie-app is gratis te downloaden en beschikbaar voor iOS en Android. Let op! Als je de conferentie-app nog hebt geïnstalleerd van een vorige Pinksterconferentie moet je de app verversen, anders worden de actuele gegevens niet geladen. Een mooie conferentie gewenst!