11 mei 2021

Download de gratis Opwekking conferentie-app en mis niets

Met de conferentie-app van Opwekking heb je altijd alle actuele programma-informatie bij de hand en blijf je op de hoogte van het laatste conferentienieuws. Daarnaast kun je via de app de livestreams volgen – waar je ook bent. Ontdek alle mogelijkheden van de conferentie-app en download hem vandaag nog!

Welk programma vind je in welke stream? En hoe laat moet je klaar zitten om lekker mee te zingen met de Sing-in? In de app zijn handige tools gebouwd om ervoor te zorgen dat je niets hoeft te missen van de Pinksterconferentie!

  • Programmaoverzicht – Het programma van het hele weekend gestructureerd per dag, per terrein of per thema. Bekijk bijvoorbeeld wanneer er seminars en andere programma-onderdelen plaats¬vinden of hoe laat je kunt aanschuiven voor een goed gesprek en interactie met andere tieners of jongeren.
  • Stel je eigen programma samen – Markeer jouw favorieten en stel zo je persoonlijke conferentieprogramma samen.
  • Sing-in – Alle liederen die tijdens de Sing-in worden gezongen gemakkelijk en overzichtelijk bij elkaar. (alleen zichtbaar tijdens de Sing-in)

De Opwekking conferentie-app is gratis te downloaden en beschikbaar voor iOS en Android. Let op! Als je de conferentie-app nog hebt geïnstalleerd van een vorige Pinksterconferentie moet je de app verversen, anders worden de actuele gegevens niet geladen. Een mooie conferentie gewenst!

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.