Steun

Sponsoring door bedrijven

Als Opwekking organiseren we voor de 53ste keer een Pinksterconferentie. Al die jaren zien we een enorme vrucht op het werk, en ervaren we dat God de conferentie gebruikt om duizenden mensen aan te raken en voorgoed te veranderen. Het is ons verlangen dat iedereen de conferentie kan blijven bezoeken en de kosten mogen daarin geen belemmering zijn. Om dat mogelijk te maken, zijn we voor een groot deel afhankelijk van giften en sponsoring.

Een van de eenvoudigste manieren om als bedrijf de conferentie te sponsoren, is om van onze promotie­mogelijkheden gebruik te maken zoals een banner op het terrein, of een advertentie in het conferentiemagazine of in de app. Ook kun je ter plekke aanwezig zijn op ons Geloof- & werkplein. Daarnaast zijn we op zoek naar ondernemers die vanuit visie naast ons willen komen staan om samen te bouwen aan de Pinksterconferentie. Er zijn grote giften nodig, net als bedrijven die mensen en middelen ter beschikking stellen. We zijn dankbaar voor de bedrijven die al meedoen:

Bouw ook mee!

Wil jij je met jouw bedrijf inzetten om mee te bouwen aan de Pinksterconferentie of wil je ons vanuit visie ondersteunen met een grote gift, met mankracht of middelen? Dan horen we graag van je!

Je kunt contact opnemen met Carlino Bus, operationeel directeur via 06-37550304 of carlino.bus@opwekking.nl. Of kom naar het Opwekkingpunt op het hoofdterrein van de conferentie.

Verhalen

Opwekking begint met een aanraking van God. Ieder jaar ervaren mensen dat tijdens de Pinksterconferentie: indrukwekkende verhalen over God die levens verandert!

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.