Skip to main content

Steun

Sponsoring door bedrijven

Dit jaar organiseren we de Pinksterconferentie voor de 54ste keer. Al die jaren zien we een enorme vrucht op het werk en ervaren we dat God de conferentie gebruikt om duizenden mensen aan te raken en voorgoed te veranderen. Het is ons verlangen dat die zegen voor Nederland nog heel lang voortduurt! Om dat mogelijk te maken, zijn we voor een groot deel afhankelijk van giften en sponsoring. Bouw je mee aan dit mooie werk?

Je kunt op verschillende manieren meebouwen:

  • Door gebruik te maken van onze promotiemogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een advertentie in het conferentiemagazine, een banner in de app, of een video op de ledwalls op het terrein.
  • Door zelf ter plekke aanwezig te zijn op ons Geloof & Werkplein. Hier kun je als christen-ondernemer christen-werknemers werven onder onze duizenden bezoekers.
  • Door te geven vanuit je bedrijfswinst.
  • Door de diensten van jouw bedrijf aan te bieden. 

We zijn dankbaar voor de bedrijven die al met hun diensten meebouwen aan de conferentie:

Bouw ook mee!

Wil jij je met jouw bedrijf inzetten om mee te bouwen aan de Pinksterconferentie of wil je ons vanuit visie ondersteunen met een grote gift, met mankracht of middelen? Dan horen we graag van je!

Je kunt contact opnemen met Carlino Bus, operationeel directeur via 06-37550304 of carlino.bus@opwekking.nl. Of kom naar het Opwekkingpunt op het hoofdterrein van de conferentie.

Verhalen

Opwekking begint met een aanraking van God. Ieder jaar ervaren mensen dat tijdens de Pinksterconferentie: indrukwekkende verhalen over God die levens verandert!