Aanmelden

Mission

Heb je als organisatie een missie die Bijbels geïnspireerd is? En houd je je bezig met zending, evangelisatie, (pastorale) hulpverlening, (Bijbel)onderwijs of christelijke dienstverlening? Dan zijn er diverse mogelijkheden om je organisatie onder de aandacht te brengen van onze bezoekers. Hier vind je de opties om je organisatie ter plekke te promoten. 

Presentatie in de MissionExpo

Op het hoofdterrein van de conferentie bevindt zich de MissionExpo. In voorgaande jaren schommelde het bezoekersaantal in de MissionExpo rond de 10.000. Er is volop belangstelling van bezoekers waar kwalitatief goede gesprekken uit voortvloeien. In de MissionExpo kun je gebruikmaken van de faciliteiten die we te bieden hebben op de beursvloer. Van een standaardpresentatie tot vrije ruimte. We hebben plek voor 80-100 organisaties, gegroepeerd in de themazones: wereld in nood, evangelisatie, training & onderwijs, zorg & hulpverlening, dienstverlening. Mail voor extra informatie over het huren van een stand naar mission@opwekking.nl. Er worden geen stands verhuurd voor commerciële doeleinden. 

Presentatie langs de MissionBoulevard

De MissionBoulevard vind je langs de weg waar bezoekers het conferentieterrein oplopen, onderaan de loopbrug. De MissionBoulevard biedt mogelijkheid aan organisaties die met grotere stands en tenten voor een andere expositievorm kiezen. De creatieve wijze van exposeren en de grote diversiteit aan organisaties in combinatie met cateringgelegenheden maakt dat het een aantrekkelijke plek is om rond te wandelen en waar van alles te beleven is. Hier is zowel vrije ruimte als kant-en-klare tenten te huren, variërend van een pagodetent tot een aluhal.

Presentatie op MissionPlaza 

MissionPlaza is het buitenplein grenzend aan de MissionExpo. Op de MissionPlaza kun je gebruikmaken van een kant-en-klare pagode of talamanca. Op de MissionPlaza is er veel gezelligheid en reuring omdat het direct grenst aan diverse cateringgelegenheden en de grote samenkomsttent.

Ook op het digitale platform van de Pinksterconferentie krijgen de MissionBoulevard en MissionPlaza een plek.

Wil jij ook zichtbaar zijn in de MissionExpo, op de MissionBoulevard of MissionPlaza? Stuur een mail naar mission@opwekking.nl en ga in gesprek voor de mogelijkheden. 

Met uitzondering van bovengenoemde mogelijkheden en die vermeld onder ‘Adverteren’ is het niet toegestaan om op welke wijze dan ook promotionele of commerciële activiteiten te ondernemen. Dit houdt in dat er geen folders verspreid mogen worden, geen affiches opgehangen, niet gecollecteerd of geënquêteerd mag worden enz.

Adverteren

Naast de mogelijkheden om je organisatie ter plekke te promoten, zijn er ook andere opties. Plaats een advertentie, maak reclame op bannertorens, of wat dacht je van een promofilmpje?

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media