Skip to main content

Promotie

Catering

Op het conferentieterrein is een grote diversiteit aan catering aanwezig. Opwekking verzorgt met behulp van vrijwilligers zelf een deel van de catering; het assortiment is in grote lijnen vergelijkbaar met dat van een snackbar. Uitgangspunt is dat we het belangrijk vinden dat de catering betaalbaar is en blijft voor de bezoekers. Door de catering op deze manier te verzorgen, is dat ook mogelijk.

Het cateringaanbod wordt aangevuld met externe cateraars, die etenswaren aanbieden die luxer of op een bepaalde doelgroep gericht zijn – en daardoor ook wat duurder kunnen zijn. Het is niet de bedoeling om de externe catering te laten concurreren met de eigen catering, maar om de bezoekers van de conferentie keuze te bieden.

Wil jij als cateraar tijdens de Pinksterconferentie aan de slag? Dan is het goed om te weten dat we verwachten dat je achter de visie en missie van Opwekking en daarmee van de Pinksterconferentie staat. Je kunt je aanmelden via cateraar@pinksterconferentie.nl. Na aanmelding ontvang je meer informatie en de algemene voorwaarden. Mocht je dan nog interesse hebben, dan zetten we je op onze cateringlijst, die we jaarlijks opnieuw vaststellen. Voor het nieuwe jaar wordt in eerste instantie aan de huidige cateraars gevraagd of zij ook dit jaar aanwezig zijn. Daarna worden nieuwe cateraars benaderd op basis van hun assortiment.

Promoot jouw organisatie

De conferentie is een mooie kans om je organisatie onder de aandacht te brengen van een breed publiek. Presenteer jezelf ter plekke, of maak bijv. reclame via bannertorens of een commercial.