Hoofd­programma

Tijdens het weekend zijn er ’s morgens, ’s middags en ’s avonds diensten waarin aanbidding onder leiding van de Opwekkingband en de Youth.Opwekkingband, en prediking centraal staan. Diverse sprekers uit binnen- en buitenland werken het thema ‘Diep geraakt’ uit.

 • Vrijdag

 • Zaterdag

 • Zondag

 • Maandag

 • 19.30 – 21.30 uur
  Christian Tan & Opwekkingband

  Diep geraakt door het kruis

  We kunnen alleen diep geraakt worden, als we eerst zien hoe diep God geraakt is – door alle rottigheid hier op aarde. Hoe God haat omdat Hij liefde is. Hoe Hij zich bewust door ons liet raken aan het kruis. Intens hierbij stilstaan maakt ons klaar voor meer van de Geest!
  Over Christian Tan 

  Samenkomst – Grote tent

 • 22.00 – 23.00 uur
  Gebedsconcert

  Grote tent

 • 10.00 – 12.00 uur
  J.John & Opwekkingband

  The great invitation

  Over J.John

  Samenkomst – Grote tent

 • 14.00 – 15.00 uur
  Seminar Jan Pool

  Diep geraakt door de Geest

  In het boek Handelingen kunnen we lezen hoe Gods koninkrijk krachtig doorbrak en christenen een grote impact hadden op de maatschappij. De Heilige Geest speelde daarin een essentiële rol.

  Maar die rol vervult Hij jammer genoeg niet altijd meer. Er zit een grote kloof tussen wat we in de Bijbel lezen over de Heilige Geest en hoe de meeste gelovigen en kerken vandaag de dag functioneren. Ik geloof dan ook dat we een nieuwe uitstorting van Gods Geest nodig hebben! Van de Heilige Geest ontvangen we de kracht om in de voetsporen van Jezus te wandelen.

  Het is daarom voor elke christen essentieel de Heilige Geest te leren kennen om zich te kunnen ontwik­kelen op het niveau van autoriteit dat God verlangt. Als God Geest ons werkelijk diep raakt, worden we vervuld met hemelse liefde en kracht en kan Gods koninkrijk ook in onze tijd doorbreken op aarde.
  Over Jan Pool

  Grote tent

 • 16.00 – 17.30 uur
  Concert Opwekkingband

  Grote tent

 • 19.30 – 21.30 uur
  Jannica van Barneveld & Youth.Opwekking band

  Waar ben je?

  Op de zaterdagavond duiken we er diep in. We zullen samen kijken naar een prachtige gebeurtenis in het Nieuwe Testament waar twee totaal verschillende mensen Jezus ontmoeten. Deze ontmoetingen laten ons zien wat God ten diepste verlangt. Wat gebeurt er wanneer Jezus genade ons diep raakt? Ik neem je deze avond mee naar de plek van overgave, daar waar liefde zichtbaar wordt.
  Over Jannica van Barneveld

  Samenkomst – Grote tent

 • 22.00 – 23.00 uur
  Concert Open heaven Worship

  Grote tent

 • 10.00 – 12.00 uur
  Ruben Flach & Opwekkingband

  Hoop voor de kerk, hoop voor de wereld

  Op Pinksterdag werden de discipelen vervuld met de Heilige Geest, een nieuw tijdperk begon. De kerk en de wereld van die tijd werden diep geraakt, met bekering en vervulling als resultaat. God is niet veranderd en wil ook de kerk van nu raken, vervullen en gebruiken om de wereld te bereiken met zijn reddingsplan.
  Over Ruben Flach

  Samenkomst – Grote tent

 • 14.00 – 15.30 uur
  Sing-in

  Youth.Opwekking band

  Sing-in terrein

 • 16.30 – 17.30 uur
  Seminar ds. Willem Glashouwer m.m.v. Christian Verwoerd

  Israel, de klok van God

  Al tientallen jaren keert het Joodse volk terug naar Israël. Profetieën zien we voor onze ogen in vervulling gaan. Hoe laat is het op Gods klok van de geschiedenis van de mensheid en van de wereld om ons heen? ‘Vrede op aarde’ zongen de engelen in de kerstnacht. Vrede in je hart en vrede in de hemel, tja, dat misschien wel. Maar vrede op aarde? Gaat dat er ooit echt van komen? En wat heeft Israël daarmee te maken?
  Over ds. Willem Glashouwer

  Grote tent

 • 19.30 – 22.00 uur
  David de Vos & Opwekkingband

  Geraakt door heelheid

  In deze wereld zijn we bekend met pijn, ziekte en lijden. Toch schitteren daar ook prachtige wonderen doorheen. Getuigenissen van hoe het eens zal zijn. Ik neem je mee aan de hand van de Bijbel en prachtige getuigenissen, en daag je uit om ziekte of pijn niet te ontwijken of te veroordelen. Schouder aan schouder mogen we er in gebed voor elkaar en onze omgeving zijn. Jezus is dichtbij. Mijn gebed is dat iedereen diep geraakt zal worden door Hem.
  Over David de Vos

  Gebedsdienst – Grote tent

 • 10.00 – 12.00 uur
  Henk Stoorvogel & Opwekkingband

  Er is altijd een tweede verhaal

  Eén van de kenmerken van de Bijbelse vertelkunst is het op elkaar in laten werken van twee soortgelijke verhalen. Het tweede verhaal is daarbij het grootste verhaal. Vanuit Pinksteren gaat het verhaal van God en de mensen verder.

  Verhaal na verhaal worden we meegenomen in de baanbrekende kracht van het evangelie. In Handelingen 9 en 10 lezen we hoe God door Petrus voor machtige doorbraken zorgt. Hoe jouw verhaal de afgelopen jaren ook is geweest: er is altijd een tweede verhaal. Was het eerste verhaal al bijzonder? Hou je dan maar vast voor datgene wat gaat komen…
  Over Henk Stoorvogel

  Samenkomst – Grote tent

 • 14.00 – 15.15 uur
  Concert Mozaiek Worship

  Grote tent

Vertaling en vertolking

Tijdens de samenkomsten in het hoofdprogramma is er vertaling in het Engels en Farsi beschikbaar. Ook zijn er tolken Nederlandse gebarentaal en schrijftolken aanwezig.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media