Praktisch

Verkoop

Naast alle programmatenten die je kunt bezoeken, zorgen we er natuurlijk ook voor dat je op het conferentieterrein terechtkunt voor lekker eten en een goede bak koffie. Over het hele terrein verspreid vind je diverse cateringpunten. En heb je je tandpasta vergeten? Geen nood: Shopwekking – de kampwinkel van de conferentie – verkoopt dat soort basic levensbehoeften. Een tip voor boekenwurmen en muziekliefhebbers: neem eens een kijkje in de lectuur- en muziektent met een enorm assortiment!

Lectuur- en muziektent

Op zoek naar boeken en muziek? Kom naar de lectuur- en muziektent! In deze tent vind je, naast de nieuwste uitgaven van Opwekking, een brede sortering boeken, cd’s, gifts, dvd’s en kaarten. 

Shopwekking

Heb je je tandenborstel thuis laten liggen? Geen nood! Op het conferentieterrein is er een kampeerwinkel waar je terechtkunt voor diverse producten, zowel food als non-food.

In de kampeerwinkel kun je ook je telefoon opladen of een powerbank kopen (een kleine opgeladen accu om je telefoon op te laden. Je kunt de powerbank zodra deze leeg is ook weer opladen voor een klein bedrag. 

Je vindt Shopwekking bij de voetgangersbrug tegenover het Kinderplein. Shopwekking is vanaf 12.00 tot 22.30 uur en de andere dagen van 09.00 tot 22.30 uur.

Catering

Natuurlijk vind je op het conferentieterrein diverse cateringpunten: op het hoofdterrein, langs de MissionBoulevard en op het jongerenterrein. Een deel van de catering wordt verzorgd door Opwekking waar we werken met vrijwilligers. Het cateringaanbod wordt aangevuld met externe cateraars. Ook kom je andere plekken tegen waar je terechtkunt voor drinken en snacks, in combinatie met een stand of als programmaonderdeel. Bij deze cateringpunten wordt meestal ook gewerkt met vrijwilligers. 

In de snacktent op het hoofdterrein zijn diverse snacks zoals patat en koffie te koop. En wat dacht je van lekkere verse broodjes? Onbelegde broodjes zijn ’s morgens van 07.00 tot 10.00 uur verkrijgbaar, belegde broodjes vanaf 10.00 uur. Je kunt de broodjes ter plekke kopen in de snacktent en snaokpunt Boulevard,

In onze app kun je iedere cateraar en het assortiment per locatie vinden. Ook kun je zien waar de cateraar zich bevindt op het terrein. 

Betalen op Opwekking

Betaal gemakkelijk en snel overal op het conferentieterrein met je pinpas of met de Pinksterconferentie betaalkaart. Betalen met contant geld is slechts beperkt mogelijk.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media