Skip to main content

Praktisch

Voorzieningen

Om je verblijf op het conferentieterrein zo aangenaam mogelijk te maken, hebben we een aantal voorzieningen getroffen. 

Douche en toiletgebruik

Op alle kampeerterreinen zijn toilet- en douchevoorzieningen aanwezig. ’s Nachts (tussen 01.00 en 06.00 uur) zijn de douches gesloten. Denk ajb. aan het milieu en gebruik water spaarzaam en alleen waarvoor het bedoeld is; vul er geen zwembadjes mee. Spoel alleen wc-papier door, en geen damesverband, vochtige doekjes of andere voorwerpen; dan verstoppen de toiletten. Ga niet op de bril staan (of gehurkt staan), dan breekt deze af. 

Opladen telefoon

In de Shopwekking tent kan je telefoons en powerbanks opladen. Doe dat niet in de douchetenten; die zijn daar niet voor bedoeld.

Babycare

Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen is er op het conferentieterrein een plek gecreëerd waar ouders in alle rust hun baby kunnen verzorgen: de Move Your Mountain Babycare. In samenwerking met Stichting Move Your Mountain, een organisatie die vrouwen wil inspireren met bergavonturen in Zwitserland, worden vlak bij de ingang van het hoofdterrein twee tenten ingericht: 

  • Eén tent wordt ingericht als gezellige huiskamer waar baby’s gevoed kunnen worden. Alle faciliteiten zijn hier aanwezig zoals: een lekkere zitbank, een voedkussen, een koelkast, een magnetron, elektriciteit en warm/koud stromend water. Omwille van de privacy voor het geven van borstvoeding is deze tent alleen toegankelijk voor vrouwen. 
  • De andere tent is beschikbaar om baby’s te verschonen. Er liggen 12 aankleedkussens en ook hier is warm/koud stromend water en elektriciteit aanwezig. Je baby’tje uitgebreid in bad doen is i.v.m. GGD-voorschriften helaas niet mogelijk. Deze tent is toegankelijk voor zowel vrouwen als mannen. 

We ontvangen jou en je baby graag in onze gezellige babycare! 

Chemisch toilet/ afvalwater

Op ieder kampeerterrein is een plek waar je afvalwater kunt lozen. Denk aan:

  • chemisch toilet
  • afwaswater (er zijn geen afwasplekken op het terrein)
  • water met etensresten (rijst/macaroni)

Deze plekken zijn afgesloten met een deurtje zodat kinderen er niet kunnen spelen. In verband met hun veiligheid het deurtje gesloten houden!

Duurzaamheid

Duurzaamheid en de zorg voor de schepping is een actueel en belangrijk thema. Graag vertellen wij je hoe we hier praktisch handen en voeten aan geven tijdens de Pinksterconferentie.