Skip to main content
4 juni 2022

Doorgeven wat je weet

Iedereen heeft twee jaar moeten wachten, maar sommige mensen zijn sowieso voor het eerst op Opwekking. Zoals Jana Petersen (28) uit Leeuwarden. Ze woonde eerst in Duitsland en komt naar Opwekking nu ze in Nederland woont.

“Tijdens corona heb ik het samen lofprijzen echt gemist; het is prachtig dat we nu na lange tijd weer met elkaar God groot kunnen maken! Toch was er ook de afgelopen twee jaar beweging in de kerken; zo heeft ook onze gemeente City Life Church Leeuwarden nieuwe leden gekregen die online de diensten hebben gevolgd.”

“Ik ben niet christelijk opgevoed. Ik ben later tot geloof gekomen en heb daarbij veel gehad aan de belijdenisgroep. Diep geraakt was ik een keer tijdens een dienst toen ik echt ervaren heb: Dít is de waarheid! Alleen God kan je zo diep raken dat je je leven aan Hem wil geven.”

Hoe geeft Jana vorm aan haar geloof? “Door dagelijks gebed, door worship & aanbidding en ik volg een Bijbelschool. En gewoon door te dienen in mijn dagelijks leven. Juist ook wat ik weet dankzij de bijbelschool kan ik doorgeven aan de groep jongeren en tieners aan wie ik leiding geef. Want geloof is natuurlijk veel meer dan alleen ‘ervaren’!”

Jouw verhaal

Heb jij tijdens de Pinksterconferentie een bijzondere aanraking van God meegemaakt? We horen graag van je!