Skip to main content

Promotie

Geloof & Werkplein

Het Geloof & Werkplein, het plein waar we vorm geven aan christen-zijn op je werk. Je brengt veel tijd door op je werk en we willen meewerken aan het bouwen van een cultuur (op je werk) die het koninkrijk weerspiegelt. Op dit plein kunnen bezoekers in contact komen met christelijke ondernemers, coaches en vacatures vinden. Er zijn comfortabele zitplekken om met elkaar in gesprek te gaan en om als ondernemer jouw missie onder de aandacht te brengen en personeel en leads te werven. We plaatsen een vacaturewand waar elke ondernemer een vacature op kan plaatsen. Op het Geloof & Werkplein vind je ook seminartent 3  waar we seminars aanbieden die passen bij geloven en werken in Gods koninkrijk.

Het plein is bedoeld voor christen-ondernemers die personeel willen werven, christelijke ondernemers die mensen coachen in hun werk of leiderschap en christelijke ondernemers met een christelijke klantenkring. We zoeken ondernemers die vanuit hun hart willen investeren in de bezoekers van de Pinksterconferentie.

We richten ons qua exposanten op de volgende groepen:

  • Christen-ondernemers die personeel willen werven
  • Christen-ondernemers die mensen coachen in persoon/werk/leiderschap
  • Christen-ondernemers met een christelijke klantenkring
  • Christen-ondernemer die bezig zijn met de thematiek Geloof & Werk

Onze visie: Geloof & Werk

Met dit plein en de invulling van de seminars geven we als Opwekking actief invulling aan de pijler leiderschap op de Pinksterconferentie. We hebben het verlangen dat dit plein in de komende jaren uitgroeit tot een bron van informatie en inspiratie voor bezoekers rondom het thema geloven op je werk.

Pagode – Geloof en werk

Op het geloof en werkplein is er plek voor christelijke ondernemers die (op het werk) de cultuur van het koninkrijk weerspiegelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de visie en het profiel van exposanten op dit plein. We bieden 5×5 pagodes aan, voorzien van een standmeubel met achterwand. Voor de pagodes ligt een prachtig terras.

Inhoud pack: huur en plaatsing, vlonder vloer in en voor de pagode, verlichting, electra (6 ampère), grondprijs, een bannertoren voor vacatures, 1 parkeerkaart voor parking C, en een aantal reguliere dag- en parkeerkaarten.

Extra’s: krachtstroom, meubilair, commercial, banner.

Prijzen zijn excl. BTW:

  • Eigen pagode
    € 3.185,00
  • Gedeelde pagode (1/2)
    € 1.685,00