Skip to main content

Spreker

Pete Greig

Thema: It’s all about the presence of God

Het is de aanwezigheid van God, en alleen de aanwezigheid van God, die ons onderscheidt van de cultuur waarin we leven. Niet onze programma’s, producten en persoonlijkheden, niet onze gebouwen en onze merken maken het verschil. Het is onze intimiteit met Jezus. Mozes begreep dat de aanwezigheid van God alles is. Wij zijn gemaakt om God te kennen en gekend te zijn door God.

Pete Greig (VK) is de oprichter van de wereldwijde 24-7 gebedsbeweging, en is daarnaast actief in verschillende projecten. Als leden van de Order of the Mustard Seed veranderen Pete en zijn vrouw Sammy één van de oudste gebedshuizen in Engeland in een eigentijds centrum van ontmoeting, educatie en ondernemerschap: ed21, een beweging met het verlangen dat ‘elk persoon op aarde een authentieke ontmoeting heeft met Jezus Christus door de kracht en aanwezigheid van de Heilige Geest vóór Pinksteren 2033’. 

Volwassenen­programma

Tijdens de diensten staan aanbidding onder leiding van de Opwekkingband en Youth.Opwekkingband, en prediking centraal. Diverse sprekers werken het thema ‘Dichterbij’ uit.