Skip to main content

Spreker

Godwin Arhin

Thema (samen met Gertrude Boon): Wie volg je?

Zoveel stemmen. De één roept nog harder dan de ander en dan heb je ook nog Gods stem. Naar wie luister je? Wie krijgt de meeste aandacht? Wat vertellen jouw keuzes en daden? Wie volg je werkelijk? God wil graag jouw nummer een zijn in alles. Is Hij ook die van jou? 
Als christen ervaar je soms uitdagingen en negatieve emoties. In gesprekken met God kan je dan verdedigend reageren, wat begrijpelijk is. In deze moeilijke momenten wil God dichtbij zijn en ondersteunen, Hij heeft echter ook een opdracht voor ons. Sta je op zo’n moment nog open voor zijn leiding?

Godwin Arhin, geboren in Ghana en op jonge leeftijd naar Nederland gebracht door zijn oma, vond zijn passie voor American football op de middelbare school. Hoewel hij talent had, koos hij voor een leven als tienerleider. In 2018 werd hij zelfs uitgeroepen tot de leukste jeugdleider van Nederland. Nu leidt hij samen met zijn vrouw een gezinshuis in Almere en deelt zijn geloofswandel via de podcast van Move Community ‘Goed, Beter, Best’.

Volwassenen­programma

Tijdens de diensten staan aanbidding onder leiding van de Opwekkingband en de Youth.Opwekking band, en prediking centraal. Diverse sprekers werken het thema ‘Dichterbij’ uit.