Skip to main content

Spreker

Gertrude Boon

Thema (samen met Godwin Arhin): Wie volg je?

Zoveel stemmen. De één roept nog harder dan de ander en dan heb je ook nog Gods stem. Naar wie luister je? Wie krijgt de meeste aandacht? Wat vertellen jouw keuzes en daden? Wie volg je werkelijk? God wil graag jouw nummer een zijn in alles. Is Hij ook die van jou?
Als christen ervaar je soms uitdagingen en negatieve emoties. In gesprekken met God kan je dan verdedigend reageren, wat begrijpelijk is. In deze moeilijke momenten wil God dichtbij zijn en ondersteunen, Hij heeft echter ook een opdracht voor ons. Sta je op zo’n moment nog open voor zijn leiding?

Gertrude Boon werkt al 15 jaar voor YWAM (Youth with a Mission). Ze is met haar gezin uitgezonden geweest in Indonesië en nu geeft ze leiding op de zendingsbasis Heidebeek in Nederland. Ze is getrouwd met Willem Jan en moeder van vier kinderen. Onderwijzen en uitdagen van jongeren, dat is haar passie!

Volwassenen­programma

Tijdens de diensten staan aanbidding onder leiding van de Opwekkingband en de Youth.Opwekking band, en prediking centraal. Diverse sprekers werken het thema ‘Dichterbij’ uit.