Skip to main content
17 mei 2021

Themalied Pinkster­conferentie ‘Het komt door ZIJN naam’ nu te beluisteren!

Eén van de nieuwe Opwekkingsliederen van cd 45 is lied 850, het lied dat Elisa Krijgsman schreef bij het thema van de komende Pinksterconferentie. Het komt door ZIJN naam beschrijft dat je als christen meer verhalen over God te vertellen hebt dan je denkt. En dat er kracht is in ZIJN naam!

In het interview in het meinummer van Opwekking Magazine zegt Elisa: “Als je zegt dat ‘het komt door ZIJN naam’ dan heb je het over een getuigenis. Ik had voor ogen om onszelf een lied te geven dat beschrijft dat je als christen meer verhalen over God te vertellen hebt dan je denkt. Daarom begint het lied met de zin: ‘Ons getuigenis is rijk’. Die openingszin nodigt je uit tot bewustwording wie God is en wat Hij doet. In de regels daarna wordt dat verwoord: in wonderen, herstel, genezing en in Gods trouw.”

Elisa vervolgt: “Het tweede deel van het refrein gaat over het leven door de kracht van vergeving. Ik wil dat benadrukken omdat het belangrijk is dat je die kracht kent. Daarna gaat het verder over ZIJN naam. In de naam van God proclameren en bidden we. Het is als een belijdenis van je geloof in God. Het komt door ZIJN naam is een van de dertien nieuwe Opwekkingsliederen die met Pinksteren verschijnen. De cd is verkrijgbaar in onze webwinkel. Wil je het hele interview met Elisa Krijgsman lezen? Vraag dan het gratis digitale conferentiemagazine aan!