Skip to main content
30 januari 2023

Sprekers hoofdprogramma 53ste Pinkster­conferentie bekend

Tijdens de 53ste Pinksterconferentie die van 26 t/m 29 mei plaatsvindt op het evenemententerrein van Walibi Holland is er in het volwassenprogramma een divers aanbod van inspirerende sprekers – niet alleen uit ons eigen land, maar ook van over onze landsgrenzen.

Programmering

  • Vrijdagavond: Jeroen Dorstijn
  • Zaterdagmorgen: Jeffrey Rachmat (Indonesië)
  • Zaterdagavond: Nadine de Vos
  • Zondagochtend: Henk Stoorvogel
  • Zondagavond: David de Vos
  • Maandagmorgen: Dr. Billy Wilson (VS)

Even voorstellen…

Jeroen Dorstijn opent de Pinksterconferentie. Jeroen is 31 jaar oud, getrouwd met Petra, vader van drie kinderen en voorganger (en oprichter) van GODcentre in Gouda.

Jeffrey Rachmat is oprichter en senior pastor van Jakarta Praise Community Church (JPCC). Hij is een veelgevraagd spreker over thema’s als leiderschap, relaties, huwelijk en business. Jeffrey heeft diverse boeken geschreven en hij en zijn vrouw Angela hebben drie kinderen.

Op eerste Pinksterdag spreekt Henk Stoorvogel, een vertrouwd gezicht op de Pinksterconferentie. Henk is getrouwd met Ruth, en vader van 4 kinderen. Samen hebben zij Sermon Movement Center opgericht, een beweging die gelooft in de veranderende kracht van het gesproken woord.

Nadine de Vos is binnen 4M leider van de vrouwenbeweging Arise NL en neemt regelmatig groepen mee op reis om mensen uit te dagen dichterbij God en zichzelf te gaan leven. Ze is getrouwd met Wouter en moeder van drie kinderen.

Een ander vertrouwd gezicht op de conferentie is David de Vos. David is evangelist en samen met zijn vrouw Joyce leider van Go and Tell, en geeft masterclasses over ‘Spreken vanuit je hart’. David leidt de gebeds- en genezingsdienst op zondagavond.

Dr. Billy Wilson sluit de conferentie af. Hij is voorzitter van de Oral Roberts Universiteit en voorzitter van de Pentecostal World Fellowship. Daarnaast is hij voorzitter van Empowered21, een beweging met het verlangen dat ‘elk persoon op aarde een authentieke ontmoeting zal hebben met Jezus Christus door de kracht en aanwezigheid van de Heilige Geest vóór Pinksteren 2033’.

De sprekers werken ieder vanuit hun eigen invalshoek het thema ‘Maar wij zien Jezus’ uit.