Skip to main content
1 maart 2022

Sprekers hoofd­programma Pinkster­­conferentie bekend

‘Diep geraakt’ is het thema van de 52ste Pinkster­conferentie die Opwekking tijdens het pinkster­weekend van vrijdag 3 t/m zondag 6 juni organiseert. De conferentie vindt als vanouds live plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen maar kan ook digitaal meebeleefd worden.

Overzicht sprekers en programma

De aftrap van de Pinksterconferentie is op vrijdagavond met een samenkomst waarin Christian Tan spreekt. Op zaterdagmorgen gaat J. John voor en ’s middags is er een seminar over de Heilige Geest in de grote tent met Jan Pool. Jannica van Barneveld staat op het programma voor zaterdagavond, en op zondagmorgen is het de beurt aan Ruben Flach en wordt het Heilig Avondmaal gevierd. ’s Middags kunnen we heerlijk samen zingen in de openlucht tijdens de Sing-in voor alle leeftijden. Op zondagavond spreekt David de Vos in een dienst met gebed voor de zieken en Henk Stoorvogel spreekt op maandagmorgen. De conferentie wordt afgesloten met een concert op maandagmiddag.

In de polder en digitaal

De Pinksterconferentie zal dit jaar weer als vanouds op het terrein van Walibi Holland in Biddinghuizen worden georganiseerd. De registratie daarvoor is inmiddels in volle gang en duizenden kampeerders en daggasten hebben zich al aangemeld. Naast het live evenement in de polder is ook een digitale conferentie niet meer weg te denken. Een groot deel van het programma wordt uitgezonden via het digitale platform: de hoofdsamenkomsten zijn via livestream te volgen en daarnaast worden seminars digitaal aangeboden. Daarmee maken we de conferentie ook voor mensen beschikbaar die thuis Pinksteren vieren of op de camping hun eigen ‘lokale pinkstervuurtje’ organiseren.

Kinderen, tieners en jongeren hebben hun eigen programma’s, en dat geldt ook voor de bezoekers van de Bijzondere Mensen Tent. Het uitgebreide programmaoverzicht voor alle leeftijdsgroepen komt in april beschikbaar. Houd onze website of socialmediakanalen in de gaten. Of nog handiger: meld je hieronder aan voor onze nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van het nieuws!