Skip to main content
27 januari 2022

Registratie Pinkster­conferentie vanaf 1 februari

Op dinsdag 1 februari om 12.00 uur gaat de registratie van de Pinksterconferentie 2022 van start en kun je je aanmelden om van 3 t/m 6 juni de conferentie mee te beleven als daggast, kampeerder of medewerker.

In Biddinghuizen en digitaal

We hebben geloof en verwachting dat we dit jaar weer een Pinksterconferentie in Biddinghuizen kunnen organiseren – met daggasten en kampeerders, vrijwilligers, bands, sprekers. We maken plannen en bereiden voor, in het besef dat we in alles van God afhankelijk zijn. Tegelijkertijd hebben we ook de keuze gemaakt om de digitale Pinksterconferentie niet meer los te laten: het is een voorrecht om de conferentie rechtstreeks te delen met mensen in huiskamers, met groepen op campings of met lokale kerken. Aanmelden kan via www.ikganaaropwekking.nl.

Aanmelden ook voor daggasten

Als je de Pinksterconferentie wil meebeleven zonder op het evenemententerrein te kamperen, ben je van harte welkom als daggast voor een of meer dagen. Anders dan andere jaren is het wel verplicht je van tevoren aan te melden; uit veiligheidsoverwegingen willen we graag weten hoeveel mensen er op het terrein zijn. Deelname aan de conferentie is gratis; we houden collectes om de onkosten te dekken. Verder heb je een parkeerkaart nodig voor je auto en brengen we een klein bedrag in rekening voor de registratie. Ben je bij ons bekend als contactpersoon grote groepen? Dan ontvang je deze week een e-mail met daarin meer informatie.

Vanaf 1 februari aanmelden

Aanmelden kan vanaf 1 februari om 12.00 uur. Mocht de Pinksterconferentie als gevolg van de coronamaatregelen fysiek niet door kunnen gaan, dan krijg je je geld terug. Je ontvangt ook je geld terug als de overheid het 2G beleid voert; we hebben besloten om dan geen fysieke conferentie te organiseren. Omdat het organiseren van een conferentie hoe dan ook veel geld kost, willen we vooraf al vrijmoedig vragen om te overwegen een bedrag te doneren, wanneer we de conferentie moeten annuleren (dat kan via het aanmeldformulier).

Thema: Diep geraakt

Het thema van de conferentie is ‘Diep geraakt’, een thema dat is gebaseerd op het verslag in Handelingen 2:37-39. Nadat Petrus vertelt over Jezus, zijn dood en opstanding en hoe de uitstorting van de Heilige Geest deel uitmaakt van het plan van God voor het leven van ieder mens, staat er dat zijn toehoorders ‘diep in het hart werden geraakt’. Ruben Flach: “We geloven dat als het woord van God gepredikt wordt – de boodschap van Jezus en het kruis – mensen van alle leeftijden en achtergronden diep geraakt zullen worden door de liefde van Jezus en door de Heilige Geest. Dan zal er bekering plaatsvinden, zal God vergeving schenken en zullen mensen (opnieuw) vervuld worden met de Heilige Geest. Alleen dan zullen we in staat zijn om uit te gaan in zijn naam om de boodschap van redding te delen in een wereld die Jezus nodig heeft.”

Thema Diep geraakt