Skip to main content
24 mei 2023

Opwekkings­liederen cd 47 verschijnt met Pinksteren

Traditiegetrouw verschijnt de cd met nieuwe Opwekkings¬liederen rond Pinksteren. En hoewel de nieuwe serie liederen al in kleinere selecties door het jaar heen zijn opgenomen en gereleased, beleeft ook de nieuwe cd 47 zijn primeur tijdens de Pinksterconferentie.

De 13 liederen zijn opgenomen tijdens drie verschillende momenten: Opwekking in Concert in Ede en Zwijndrecht en tijdens het Opwekking Worship Weekend, in maart. Hoewel de liederen dus gefaseerd zijn verschenen en hun weg al hebben gevonden naar luisteraars en kerken, is er één ding wat niet verandert: de complete cd heeft zijn primeur op de Pinksterconferentie.

Dertien nieuwe liederen

Op de cd vind je 13 liederen (871-883) om God te aanbidden, om bemoedigd of geïnspireerd te worden of om stil te worden in Zijn aanwezigheid. Bijvoorbeeld met het themalied Maar wij zien Jezus, geschreven door Reni en Elisa Krijgsman. Daarnaast vind je een aantal liederen van eigen bodem, zoals Hart vol lof en Kennen. En een aantal prachtige vertalingen, zoals Laat de volken zingen (May the peoples praise You), Duizend hallelujah’s (A thousand hallelujahs), Uw trouw (Promises) en Voor altijd heilig (Holy Forever).
Koop de cd in onze lectuur- en muziektent op het conferentieterrein, of bestel hem snel en gemakkelijk in onze webwinkel!

Bestel nu Luister online