Skip to main content
27 mei 2022

Opwekkings­liederen cd 46 verkrijgbaar met Pinksteren

Traditiegetrouw verschijnt de cd met nieuwe Opwekkings­liederen rond Pinksteren. En hoewel de nieuwe serie liederen al in kleinere selecties door het jaar heen zijn opgenomen en gereleased, beleeft ook de nieuwe cd 46 zijn primeur tijdens de Pinksterconferentie.

Nieuwe aanpak

Bij de totstandkoming van cd46 hebben we voor een nieuwe aanpak gekozen. Op een aantal momenten in het jaar zijn de nieuwe Opwekkingsliederen in een kleinere selectie opgenomen. Voordeel van deze werkwijze is dat de nieuwe liederen sneller beschikbaar zijn en verdeeld over het jaar kunnen worden aangeleerd. Eén ding verandert niet: de complete cd heeft zijn primeur op de Pinksterconferentie.

Dertien nieuwe liederen

En wat is ‘ie weer mooi geworden! Dertien nieuwe liederen (858-870) om God te aanbidden en zelf geraakt te worden, waaronder het themalied Diep geraakt, geschreven door Reyer en Harold ten Cate. Daarnaast vind je nog meer liederen van eigen bodem, zoals Huis van gebed en Verhoog zijn naam, net als de mooiste liederen die wereldwijd – en nu ook in het Nederlands – gezongen worden! Zo vind je op de cd prachtige vertalingen van Just be (Hier zijn), I speak Jesus (Ik spreek Jezus) en Battle belongs (De strijd behoort U toe).

Koop de cd in onze lectuur- en muziektent op het conferentieterrein, of bestel hem snel en gemakkelijk in onze webwinkel!

Naar de webwinkel