Skip to main content
2 mei 2024

Nieuw op de Pinkster­conferentie

Een paar nieuwe, praktische zaken tijdens de Pinksterconferentie brengen we graag extra bij jullie onder de aandacht. Want is het mogelijk je statiegeldflessen ergens in te leveren? Is er een plek om even te ontprikkelen op een terrein met duizenden mensen? Mag ik een buggy meenemen in de samenkomsttent? En hoe zit het met de afwas op de kampeervelden? Je leest er alles over!

Wandel- en kinderwagens

De samenkomsten worden elk jaar voller, dat is geweldig om te zien. Om alle ruimte zo goed mogelijk te benutten vragen we vanaf dit jaar om wandel- en kinderwagens niet meer mee te nemen in de volwassenentent. Buiten de tent komt een kinderwagenparkeerplaats, daar kan je tijdens de dienst je kinderwagen stallen (alleen wanneer je de dienst in de tent wil volgen).

Statiegeldbakken op het terrein

Op het terrein staan verschillende statiegeldbakken. Hier kan jij je flessen en blikjes inleveren, en het mooie is: de opbrengst komt ten goede aan de Pinksterconferentie! Houd het dan ook bij deze materialen en gooi geen afval in deze bakken. Alvast hartelijk dank!

Afwasplekken op kampeervelden

In de afgelopen jaren hebben we er regelmatig vragen over gekregen, want je afwas doen tijdens de Pinksterconferentie is best een uitdaging. In de buurt van de toiletgebouwen vind je vanaf dit jaar op elk kampeerveld afwasplekken. Meer informatie vind je bij de afwasplekken.

Brood en broodbeleg in de Shopwekking

De Shopwekking breidt dit jaar verder uit. Zo kun je er tijdens de conferentie brood en broodbeleg kopen. Van harte welkom in de Shopwekking op de boulevard.

Prikkelarme ruimtes op terrein

Dit jaar hebben we twee prikkelarme ruimtes in de Special Care-tent bij het invalidentoilet op het hoofdterrein. Elke ruimte mag tegelijkertijd door twee personen gebruikt worden. Het is de bedoeling dat je maximaal dertig minuten gebruikmaakt van deze ruimte. Zo krijgen zoveel mogelijk mensen de kans te ontprikkelen gedurende de conferentie. Je kan je hiervoor ter plekke inschrijven bij het Infopunt op het hoofdterrein.

Verhuur van rolstoelen en lockers

Ook dit jaar is het mogelijk om rolstoelen en een kleine lockerkast te huren. De rolstoelen zijn beschikbaar bij de toegangscontrole van het terrein en per dag te huur voor € 20,00 (+ € 20,00 borg). De lockerkasten (n de Shopwekking) worden per dag verhuurd voor een tarief van € 10,- (+ € 10,00 borg).