Skip to main content
13 mei 2022

Kom naar het Gebedsplein en bid en lees mee!

Het Gebedsplein neemt een centrale plek in op de Pinksterconferentie. Dat is geen toeval, want gebed is de motor van deze ‘werkplaats van de Heilige Geest’! Kom ook en bid mee bij het 24 uursgebed, lees mee bij de Bijbel Challenge, maak een gebedsreis of ontmoet God in de stilte.

24 uursgebed

We zijn ons ervan bewust dat gebed een onmisbaar onderdeel is van de Pinksterconferentie. Daarom wordt er tijdens de conferentie 24 uur per dag gebeden. We nodigen je van harte uit om één of meer gebedsblokken mee te bidden op het Gebedsplein. Wil jij de conferentie meedragen in gebed? Geef je dan snel op! Je ontvangt een kwartier van tevoren een herinnering per sms. Zorg dat je er bent, zodat er echt voortdurend gebeden wordt.

Bijbel Challenge

De Bijbel – Gods richtlijn voor ons geloof en de waarheid waaruit we leven – in één keer voorlezen van Genesis tot Openbaring. Kan dat? Wel als je dat met een grotere groep mensen samen doet! Die uitdaging gaan Opwekking en het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap samen aan tijdens de Pinksterconferentie. We geloven in de kracht van het in geloof uitspreken van Gods Woord en daarom wordt van vrijdag 3 t/m maandag 6 juni de hele Bijbel doorgelezen, dag èn nacht. En jij kunt meedoen aan deze ‘challenge’! Dus wil jij – jong of oud – ten minste een kwartier voorlezen uit de grote bijbel op het Gebedsplein, meld je dan snel aan. Je krijgt een bevestiging en ontvangt per sms een herinnering. Zorg dat je dan ook echt aanwezig bent zodat de ‘ketting’ niet onderbroken wordt. We rekenen op je!

Van harte welkom op het Gebedsplein.

Ik bid mee! Ik lees mee!