Skip to main content
6 mei 2021

Kom naar de online lectuurtent voor je boeken, muziek en veel meer!

De online lectuurtent van Opwekking heeft de deuren weer geopend. Net als vorig jaar hebben we een prachtig en divers assortiment samengesteld waarin natuurlijk de nieuwste uitgaven van de Opwekkingsliederen niet ontbreken! De online lectuurtent blijft open tot en met 4 juni.

Dit jaar wordt onze webwinkel opnieuw omgebouwd tot een online lectuur- en muziektent. We hebben een prachtig en divers assortiment samengesteld met boeken, cd’s, dvd’s, kaarten en gifts. En natuurlijk de nieuwe Opwekkingsuitgaven van cd 45. Er zijn leuke aanbiedingen, zoals de life@opwekking-serie voor jongeren en conferentie-gerelateerde uitgaven waaronder boeken van sprekers, boeken over de thema’s van de toespraken en cd’s van optredende artiesten. Maar ook mooie romans, dagboeken, bijbels en kinderboeken ontbreken niet.

De online lectuurtent is open vanaf 7 mei. Tijdens de Pinksterconferentie zijn we aan het werk en verwerken we vanuit ons kantoor je bestellingen. Ook zijn we per e-mail en telefoon stand-by als je vragen hebt over je bestelling. Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en lekker rond te snuffelen!