Skip to main content
24 mei 2022

Houd je kinderen dicht bij God: nieuw boek over geloofsopvoeding

Met Pinksteren verschijnt bij Opwekking een nieuw boek over geloofsopvoeding: Houd je kinderen dicht bij God – 40 gesprekken om te voeren met je kind. Want hoe reageer je op sommige lastige geloofsvragen waar je kinderen mee worden geconfronteerd? Een boek bomvol informatie om je kids weerbaar te maken!

Kritische vragen

Kinderen van alle leeftijden krijgen te maken met kritische vragen over het christendom, waar ze vaak niet goed antwoord op weten: op school, via vrienden of online. Het resultaat? Uit onderzoek blijkt dat tegen de tijd dat ze de leeftijd van jongvolwassene bereiken, minstens 60% het geloof loslaat. Het probleem is dat kinderen niet worden toegerust met die antwoorden, vaak omdat hun ouders die kennis zelf niet hebben.

Duidelijke antwoorden

In Houd je kinderen dicht bij God van de Amerikaanse auteur Natasha Crain komen veertig van de meestgestelde vragen waar kinderen mee te maken krijgen aan de orde – over God, de waarheid en wereldbeelden, Jezus, de Bijbel, en wetenschap. En er worden heldere, makkelijk te begrijpen antwoorden aangereikt om samen als gezin over door te praten en een stevig geloofsfundament te leggen. Maak je kinderen weerbaar zodat ze in staat zijn goed te reageren op moeilijke vragen die hun geloof onder druk kunnen zetten!

Houd je kinderen dicht bij God is verkrijgbaar vanaf Pinksteren, maar je kunt het boek nu alvast bestellen in de webwinkel van Opwekking (uitlevering rond Pinksteren).

Bestel direct