Skip to main content
22 maart 2022

Geen corona­maatregelen meer voor Pinkster­conferentie

Vanaf 23 maart heeft het kabinet het testen voor toegang voor evenementen met meer dan 500 bezoekers losgelaten. Dat betekent dat er geen coronatoegangsbewijs meer nodig is om de Pinksterconferentie te bezoeken, en dat iedereen van harte welkom is om Pinksteren te komen vieren in de polder!

Dankbaar en enthousiast

We zijn dankbaar voor deze gunstige ontwikkelingen! Als er iets is waar we naar verlangen en wat we belangrijk vinden, is het wel dat de Pinksterconferentie voor iedereen toegankelijk is. Door de zegen van God zijn we uitgegroeid tot een plek waar meer dan 50 duizend mensen, gelovigen uit allerlei kerken maar ook ongelovigen, bij elkaar komen om elkaar, maar vooral God te ontmoeten. Dus we zijn enthousiast dat we verder kunnen bouwen! Natuurlijk blijven we de ontwikkelingen op de voet volgen, zodat we te allen tijde aan onze verplichtingen kunnen voldoen zoals gesteld in de evenementenvergunning. We houden je op de hoogte via onze website en socialmediakanalen.

Meld je aan!

Nu het testen voor toegang van de baan is, en iedereen welkom is, zien we de opgaven toenemen. Heb je je nog niet aangemeld, dan heb je tot 1 april de tijd om nog te profiteren van de supervroegboekkorting. Ook als je niet komt kamperen, maar als daggast voor een of meer dagen de Pinksterconferentie wil meemaken, is het noodzakelijk om je aan te melden. Die aanmelding heeft niets te maken met coronamaatregelen maar is uit veiligheidsoverwegingen. We zien uit naar je komst!

Ik kom ook!