Skip to main content
1 juni 2021

Dankbaar terugkijken op een geweldige Pinkster­conferentie

We kijken terug op een geweldige Pinksterconferentie. We zijn dankbaar voor de tweehonderd- tot driehonderdduizend bezoekers die het digitale programma volgden: thuis, in de kerk, op de vele campings en spontaan ontstane kampeerplekken overal in het land, of over de landsgrenzen!

Toegankelijk voor iedereen

Op ons online conferentieterrein was het een drukte van belang. Vier dagen lang was De Zonnehal in Vierhouten de centrale plek waarvandaan het liveprogramma werd uitgezonden. De avondprogramma’s die in samenwerking met youth.opwekking werden georganiseerd, werden bijzonder gewaardeerd. Een bezoeker verwoordde het zo: “Deze generatie laat heel duidelijk zien dat ze gaan voor God, wat een passie!” Ook kregen we mooie reacties op de seminars, en was er een indrukwekkend aantal mensen dat de weg naar het Gebedsplein vond en daar een dank- of gebedspunt achterliet. En waren mensen voor wie een ‘fysieke’ conferentie lastig te bezoeken was vanwege ouderdom of lichamelijke ongemakken, heel dankbaar dat ze in hun eigen omgeving alles konden meemaken.

Lokale pinkstervuurtjes

Door het hele land zijn lokale Pinkstervuurtjes aangestoken. De lopers van de Muskathlon gingen door het hele land om het vuur dat in Vierhouten door oprichter en oud-directeur Peter Vlug werd ontstoken, te verspreiden. We ontvingen beelden van campings, weilanden en tuinen vol tentjes, grote schermen en natuurlijk… echte vuurtjes. Een beetje extra warmte was natuurlijk ook welkom, op deze koude en natte editie van de Pinksterconferentie!

Ben jij geraakt door de programma’s en wil je die nog terugkijken? Of heb je iets gemist wat je graag alsnog ziet, alleen of met vrienden of je huiskring? Dat kan! Via onderstaande button kun je een ticket aanvragen om toegang te krijgen tot de programma’s.

Terugkijken