Skip to main content
17 maart 2022

Bouw mee aan de Pinkster­conferentie – juist nu!

We zijn vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen voor de 52ste Pinksterconferentie en zien ernaar uit om met elkaar een prachtig pinksterfeest in de polder te vieren! Dit jaar lopen we, meer dan andere jaren, tegen bijzonder hoge kosten aan bij de organisatie van de conferentie. Graag vertellen we daar meer over.

Een rekensommetje

Doordat de evenementensector twee jaar heeft stilgelegen, zijn de kosten voor huur en verhuur met gemiddeld 20 procent gestegen. In combinatie met hogere huurtarieven voor de Walibiterreinen, strengere wet- en regelgeving vanuit de overheid en algemene kostenstijgingen kan het collectedoel oplopen tot 1,6 miljoen. Omdat we in aanloop naar de conferentie al moeten voldoen aan afspraken met leveranciers kunnen we dit bedrag niet alleen in de collectes tijdens de conferentie ophalen. Daarom starten we deze campagne waarin we je vrijmoedig vragen om de Pinksterconferentie mogelijk te maken!

Wat kun jij doen?

• Kom! Hoe meer mensen de conferentie bezoeken, hoe lager het collectedoel wordt
• Geef! Geef een eenmalige gift
• Doe! Zet een toffe crowdfunding op voor Opwekking!
• Word vriend! Word Vriend van Opwekking en geef je tijd, gebed en/of financiële bijdrage

We delen deze uitdaging in alle openheid met iedereen die zich op een of andere manier betrokken voelt bij de Pinksterconferentie. We willen samen in geloof optrekken en gaan ervaren hoe God door ons allemaal heen zal voorzien in wat nodig is. En in geloof willen we ook dit jaar deze 52ste Pinksterconferentie voor en met Nederland organiseren. Een plek die een ‘werkplaats van de Heilige Geest is, waar God mensen aanraakt!

Help jij mee om de Pinksterconferentie mogelijk te maken? Alvast hartelijk dank voor je steun!

Ik bouw mee!