Skip to main content
12 januari 2023

Aanmelden voor Pinkster­conferentie vanaf 1 februari

Op woensdag 1 februari om 12.00 uur is het zover: dan kun je je aanmelden voor de Pinksterconferentie 2023! Kom ook, en beleef de conferentie mee als daggast, kampeerder of lekker actief als vrijwilliger. We zien uit naar je aanmelding!

De voorbereidingen voor de 53ste Pinksterconferentie zijn in volle gang, zowel op kantoor in Putten als elders in het land waar coördinatoren, programmamakers en vele anderen aan de slag zijn om er weer een prachtige conferentie van te maken. De Pinksterconferentie vindt plaats op onze vertrouwde plek in de polder, het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen, van 26 t/m 29 mei.

Meld je aan!

Je bent van harte welkom om de conferentie mee te maken: alleen, met je gezin, vrienden of gemeenteleden. Meld je snel aan, of je nu komt kamperen, mee wil werken of als daggast komt. Aanmelding van tevoren is namelijk nodig omdat we vanuit veiligheids­overwegingen moeten weten hoeveel bezoekers er op het terrein zijn. Meer informatie over de Pinksterconferentie vind je binnenkort op www.ikganaaropwekking.nl en vanaf 1 februari kun je je daar ook aanmelden. We moedigen je van harte aan om je dan ook meteen als vrijwilliger op te geven voor een leuke taak voor, tijdens of na de conferentie. We hebben een klein leger aan vrijwilligers nodig, en zijn dankbaar als ook jij je steentje wil bijdragen!

Ik heb er zin in!