Skip to main content

Geloof en Werkplein

Nieuw dit jaar: het Geloof en werkplein. Het plein waar we vormgeven aan christen-zijn op je werk. Veel christenen brengen veel tijd door op hun werk. Vanuit dit plein willen we meewerken aan het bouwen van een cultuur (op je werk) die het Koninkrijk weerspiegelt. Op dit plein kunnen bezoekers in contact komen met christelijke ondernemers, coaches en vacatures vinden. Op het plein zijn comfortabele zitplekken om met elkaar het gesprek aan te gaan. En er is gelegenheid om als ondernemer jouw missie onder de aandacht te brengen en personeel en leads te werven.

Onderdeel van het Geloof en werkplein is de Leiderschapstent (seminartent 3) waar in we de gehele conferentie seminars aanbieden die passen bij geloven en werken in Gods Koninkrijk.

Het plein is bedoeld voor christen-ondernemers die personeel willen werven, christelijke ondernemers die mensen coachen in hun werk of leiderschap en christelijke ondernemers met een christelijke klantenkring. We zoeken ondernemers die vanuit hun hart willen investeren in de bezoekers van de Pinksterconferentie.

We richten ons qua exposanten op de volgende groepen:

 • Christen-ondernemers die personeel willen werven
 • Christen-ondernemers die mensen coachen in persoon/werk/leiderschap
 • Christen-ondernemers met een christelijke klantenkring
 • Christen-ondernemer die begaan zijn met de thematiek Geloof & Werk

Voor de Pinksterconferentie 2023 is het niet meer mogelijk om aan te melden als standhouder. Heb je interesse voor 2024? Stuur dan een mail naar mission@opwekking.nl.

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op de Pinksterconferentie 2023.

Onze visie: Geloof & Werk

Met dit plein en de invulling van seminartent 3 geven we als Opwekking actief invulling aan de pijler leiderschap op de Pinksterconferentie. We hebben het verlangen dat dit plein in de komende jaren uitgroeit tot een bron van informatie en inspiratie voor bezoekers rondom thema geloven in je werk.

Dome

Op het Geloof en werk plein staan witte domes; bolle witte tenten, denk aan iglo en vierkante pagodes. Je kunt een hele dome huren of een plek in een dome of je huurt een pagode. 

Inhoud pack: tent inclusief vloer, elektra 16A, verlichting, standinrichting, veiligheidsmaterialen, plek op de onlineconferentie, wifi op aanvraag, 1 parkeerkaart voor parking C, en parkeerkaarten (aantal dagkaarten inbegrepen). Prijzen zijn excl. BTW:

 • Dome L (68 m²)
  € 6.260,-
 • Dome M (36 m²)
  € 4.145,-
 • Pagode (25 m²)
  € 3.198,-
 • Plek in Dome M
  € 2.785,-
 • Plek in Dome L
  € 3.072,-
 • Plek in Hexadome
  € 2.900,-