Aanmelden

Adverteren

Heb je als organisatie een missie die Bijbels geïnspireerd is? En houd je je bezig met zending, evangelisatie, (pastorale) hulpverlening, (Bijbel)onderwijs of christelijke dienstverlening? Dan zijn er diverse mogelijkheden om je organisatie onder de aandacht te brengen van onze bezoekers. We zetten ze hieronder op een rijtje. Wil je ter plekke aanwezig zijn om de conferentiegangers persoonlijk kennis te laten maken met je organisatie? Kijk dan snel onder ‘Mission’!

Advertenties

Opwekking Magazine
Rond Pinksteren verschijnt de conferentie-editie van Opwekking Magazine, dat helemaal in het teken staat van de conferentie met programma-informatie, toelichting op de pleinen en terreinen en het thema. Dit leesmagazine is dikker dan de reguliere Opwekking Magazine en wordt actief uitgedeeld tijdens de conferentie. 

Organisaties kunnen in Opwekking Magazine* adverteren:
-1/1 pagina €1350
-1/2 pagina €750
 -1/4 pagina €500

Youth.Opwekking
Ook is het mogelijk om een advertentie te plaatsen in het programmaboekje* jongeren
A6 formaat (UITVERKOCHT).

Nederlands Dagblad
Opwekking neemt ook dit jaar weer een volledig katern af bij het Nederlands Dagblad dat gevuld wordt met programma-informatie. Het is mogelijk om hierin te adverteren  voor €400.

* Geen restitutie mogelijk wanneer Pinksterconferentie fysiek niet doorgaat.

Banners op het terrein

Tijdens de Pinksterconferentie staan er aan het begin van elk kampeerveld en op de parkeerterreinen torens van steigermateriaal waar banners in gehangen worden. Organisaties hebben de mogelijkheid om met de bezoekers te communiceren door middel van een banner op een bannertoren. 

Elke toren heeft vier zijden en aan elke zijde hangen twee banners boven elkaar. De bovenste is een locatieaanduiding (bv. P1), de onderste een plattegrond of een korte mededeling. Er zijn acht torens op de kampeervelden waar op de onderste rij twee plekken vrij zijn voor reclamebanners.

  • Boulevard: 194×200 (bxh) €350
  • Jongerenterrein: 194×200 (bxh) €300
  • Tienerterrein: 127×140 (bxh) €250
  • Kinderplein: 127×140 (bxh) €250
  • Parkeerterrein: 127×140 (bxh) €300

Grote bannerposter op hoogte, langs de boulevard 244×345 (bxh) €750

Banner online

Ieder jaar heeft Opwekking een eigen conferentieapp waar het programma van de verschillende leeftijdsgroepen en locaties in staat. Afgelopen jaren had de OpwekkingApp over het weekend gemiddeld ruim 13.000 actieve gebruikers. Het is door de jaren heen een steeds belangrijker communicatiemiddel geworden voor bezoekers en medewerkers van de Pinksterconferentie.

Sinds 2016 bieden wij de mogelijkheid om een advertentie in de vorm van een banner onder in het scherm te reserveren (Kosten €500). Onze ervaring van afgelopen jaar is dat er gemiddeld 40.000 views per banner zijn en dat de click through rate gemiddeld 1% is. Dit maakt het zeer aantrekkelijk om deze vorm van promotie te kiezen voor je organisatie. Je levert de banner aan op basis van de specificaties die je van ons ontvangt, met een hyperlink waar je banner naar doorverwijst. Wij bepalen op welke pagina de banner wordt geplaatst, dit is namelijk op basis van een roulatiesysteem.

Led walls

Tussen de programma’s door worden er op de buitenschermen op het hoofdterrein korte promotiefilmpjes vertoond.

  • Commercial hoofdterrein: in de middag tussen diensten door (20 sec) €2000
  • Slide commercial hoofdterrein: in de middag tussen de diensten door (2 slides van 5 sec) €1000
  • Slide commercial lectuurtent: voor en na de diensten (1 slide van 5 sec). Alleen te boeken voor leveranciers van artikelen in de lectuurtent €250
Commercials op het terrein

Ook dit jaar is het weer mogelijk om je commercial af te laten spelen in the Great Place (de grote tent) tijdens de Youth.Opwekking diensten. Lengte: 20 seconden.

  • Video van 20 seconden €500
  • Still van 20 seconden €250
Commercials online (stream)

Tijdens de Pinksterconferentie is het ook mogelijk om in de verschillende streams een commercial te tonen. Evenals voorgaande jaren worden de diensten gestreamd via ons digitale platform. Mensen die thuis, in een groep of op de camping de conferentie meebeleven, kijken via deze livestream.

De aangeleverde commercials worden in een mix getoond in de streams van het hoofdprogramma, het seminarprogramma en het jongerenprogramma.
Duur: 20 seconden €1750

Met uitzondering van bovengenoemde mogelijkheden en die vermeld onder ‘Mission’ is het niet toegestaan om op welke wijze dan ook promotionele of commerciële activiteiten te ondernemen. Dit houdt in dat er geen folders verspreid mogen worden, geen affiches opgehangen, niet gecollecteerd of geënquêteerd mag worden enz.

Promoot jouw organisatie

Naast deze advertentiemogelijkheden kun je je ook als organisatie ter plekke persoonlijk presenteren op de MissionBoulevard, MissionPlaza of MissionExpo.

Blijf op de hoogte

Bekijk het laatste nieuws of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Over ons    Colofon    Voorwaarden    ANBI    Privacy    Cookies    Disclaimer

Copyright © St. Opwekking    Alle rechten voorbehouden    Website door Aaron Media