Skip to main content
23 mei 2023

De kampeer­terreinen zijn vol. Wat nu?

We hebben gisteren bekendgemaakt dat de kampeerterreinen vol zijn. De afgelopen dagen werden we overweldigd door de berichten van mensen die nog heel graag willen komen kamperen. In dit nieuwsbericht geven we je meer informatie.

Geen kampeermiddelen meer mogelijk
Het belangrijkste is dat er geen kampeermiddelen meer bij mogen komen. Daar is geen ruimte meer voor. Komen met een tent of caravan is niet meer mogelijk.

Bij iemand anders in de tent of caravan
Heb je een plekje gevonden in een tent of caravan bij iemand anders, dan kun je nog wel komen, mits er nog plek is voor daggasten. Meld je dan aan als daggast en meld daarna bij de toegangscontrole dat je komt kamperen. Je kunt dan ter plekke de kampeerkosten met pin betalen.

Ik heb me wel aangemeld, maar nog geen post ontvangen.
Als je je hebt aangemeld en een bevestigingsmail hebt ontvangen, maar nog geen post met een bandjes en/of een parkeerkaart, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt met je email naar het terrein komen, dan zullen we je ter plekke de nodige materialen overhandigen. Dit is alleen mogelijk als de registratie op jouw naam staat.

Heb je een telefonische toezegging?
We hebben deze week in veel telefoontjes en mailtjes toegezegd dat het mogelijk zou zijn om op vrijdag nog te komen met een kampeermiddel. Daarna werden we verrast door de hoeveelheid aanmeldingen en hoe vol het daadwerkelijk was. Dat betekent dat we op deze belofte moeten terugkomen: we hebben niet voldoende ruimte om nog meer kampeermiddelen toe te laten. Je kunt dus niet meer komen als kampeerder met je kampeermiddel.

Aanmelden als daggast
Let op: het is belangrijk dat je je snel aanmeldt als daggast. Ook deze aantallen lopen heel snel op en er geldt ook voor daggasten op het terrein een maximum. Als we dat bereiken kunnen we je helaas niet meer toelaten.

Zondag extra druk
Zondag is meestal de dag met de grootste drukte. Om teleurstelling te voorkomen is het belangrijk om je aan te melden als je er toch bij wilt zijn.

Ik heb me aangemeld als kampeerder maar kan niet komen. Mag ik deze reservering aan iemand anders geven?
Dat mag. Het is toegestaan om iemand anders op jouw registratienummer te laten komen. Mail dan de contactgegevens van de nieuwe kampeerder naar registratie@opwekking.nl.
Je bent zelf verantwoordelijk voor het opsturen van de materialen naar de nieuwe persoon. Op het terrein zelf geven we alleen materiaal uit dat op eigen naam staat.

LET OP: Er zijn valse toegangsbewijzen in omloop, bij twijfel neem even contact op met registratie om het registratratienummer te verifiëren.

Digitale Pinksterconferentie en Pinkstervuurtjes
Het is natuurlijk enorm jammer als je niet meer naar het conferentieterrein kunt komen omdat alles vol is. Je kunt de Pinksterconferentie dan volgen via www.digitalepinksterconferentie.nl.

We wensen je een mooi Pinksterweekend toe, ook als je niet kunt komen. We bidden je zegen toe en voelen ons verbonden met iedereen die meedoet, waar dan ook vandaan.

Tenslotte, houd onze berichtgeving via de website en social media in de gaten. We houden je op de hoogte.