Skip to main content
1 mei 2023

Download de OpwekkingApp en mis niets van de Pinkster­­conferentie

Met de OpwekkingApp heb je altijd alle actuele programma-informatie bij de hand en blijf je op de hoogte van het laatste Pinkster­conferentie­­nieuws. Daarnaast kun je via de app de livestream volgen – waar je ook bent. Ontdek alle mogelijkheden van de OpwekkingApp en download hem vandaag nog!

Download Android Download iOS

Handige conferentietool

Welk programma vind je waar op het terrein? En hoe laat moet je zondagmiddag richting het Sing-interrein om lekker mee te zingen? In de app zijn handige tools gebouwd om ervoor te zorgen dat je niets hoeft te missen van de Pinksterconferentie!

  • Programmaoverzicht – Het programma van het hele weekend gestructureerd per dag, per terrein of per thema. Zo zie je in één oogopslag wanneer je dat toffe seminar kunt volgen of bij welke tent je je kind kunt brengen voor een geweldig kinderfeest.
  • Praktische informatie – Alles wat je moet weten over eten en drinken, mission partners, en belangrijke zaken als noodnummers, reglement en voorwaarden en extra voorzieningen.
  • Sing-in – Alle liederen die tijdens de Sing-in worden gezongen gemakkelijk en overzichtelijk bij elkaar (alleen zichtbaar tijdens de Sing-in).
  • Find my car – Een superhandige tool om de positie van je tent of auto op te slaan, zodat je die weer gemakkelijk terugvindt.

De OpwekkingApp is gratis te downloaden en beschikbaar voor iOS en Android. Let op! Als je de app nog hebt geïnstalleerd van een vorige Pinksterconferentie moet je de app verversen, anders worden de actuele gegevens niet geladen. Een mooie conferentie gewenst!